колеги, супер странна история...
значи. ползвам фонетична кирилица. инсталирал съм файлчетата на инженера за вградена към уиндоуса фонетична кирилица. до вчера всичко беше ок, не съм инсталирал или деинсталирал каквото и да било.
сега се прибирам и какво става: значи пиша си нормално с фонетична кирилица в уърд, ноутпад, в полето за адрес на интернет експлоръра, въобще навсякъде, с изключение на случаите, когато искам да пиша текст ВЪВ интернет експлоръра (както тук - добре че има кредор). вместо кирилица ми се появяват разни цифри. ето пример, искам да напиша фолксваген:
излиза ми D>;:A2035=
интернет експлоръра ми е 7-ца.
аджеба, какво става?
благодаря на отзовалите се предварително!
странен компютърен проблем
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
странен компютърен проблем
Последна промяна от Bob.Baev на Чет 22 фев 2007 20:02, променено общо 1 път.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не,не, не ...много е шантаво, никога не съм виждал подобно нещо, всичко е наред ...... енкодингите са добре, кирилицата е добре ....днеска работи утре се сбъгва, на чисто нова инсталация ..няма значение дали е ИЕ6 или 7... нито дали е ФТ или фабричната кирилица .......работи и изведнъж във всички страници кирилицата пише символи и цифри...някой ако знае да каже какво го причинява че ми е интересно.....
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ами не съм виждал подобен бъг, да му се невиди, а на ден минават над 10 ПЦ-та през ръцете ми
Защо не пробвате с някаква нормална кирилизация като "Кирила" примерно?
Регионалните настройки на прозореца на България ли са?
Принципнпо, когато се бъгне ИЕ7, след деинсталиране и нова инсталация обикновенно се оправя.

Защо не пробвате с някаква нормална кирилизация като "Кирила" примерно?
Регионалните настройки на прозореца на България ли са?
Принципнпо, когато се бъгне ИЕ7, след деинсталиране и нова инсталация обикновенно се оправя.
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:сега се сетих ...я ми кажи глупостите дето пиша са съставени от букви на латиница и числа ..... я загледай ...от тия ли символи са ...
0123456789ABCDEF
????
ами ето, сега ще изпиша това си изречение на новопоявилия се странен език:
0<8 5B>, A530 I5 87?8H0 B>20 A8 87@5G5=85 =0 =>2>?>O28;8O A5 AB@0=5= 578:
значи, има си и и >, <, запетайка, въпросителни...
- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
Miki написа:Какви файлчета си инсталирал бе колега? Никакви файлчета не ти трябват - Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details и си добавяш /премахваш/ и настройваш каквото ти е нужно. И зарежи тая бъгня Интернет експлорър - ползвай Опера-та или Лисичка-та.
браточка, ХР-то няма вградена фонетична кирилица!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buFka и как го реши ?
Защо не четете.......
а да си инсталирал БИТКОМЕТ от последните версии скоро, пипал ли си Фейворитс и пуснат ли е ъпдейта на ос?

Tyan написа:днеска работи утре се сбъгва, на чисто нова инсталация ..няма значение дали е ИЕ6 или 7... нито дали е ФТ или фабричната кирилица .......
а да си инсталирал БИТКОМЕТ от последните версии скоро, пипал ли си Фейворитс и пуснат ли е ъпдейта на ос?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”