Кажете си мнението също дали да сменя и хидравличните повдигачи с регулируеми от GTI 1ка,мои приятели твърдят че ще станепо шумен но и ще върви по хубаво Пружини за клапани???
- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пружини за клапани???
Колеги започнал съм едно проектче за подобряване драстично силовите възможности на Голфчето ми.Едно от многото неща които ще прявя по колата е да сложа по твърди пужини на клапаните.
Инжекциона няма прекъсвач и мисля ,че с по твърди пружини,ще се развърта до повече обороти.Голфа е 2ка ПБ,въпросът ми е има ли някой модел на VW от който мога да взема по твърди от моите или трябва да си търся спортни чисто нови,и ако е така препоръчайте някой магазин
Кажете си мнението също дали да сменя и хидравличните повдигачи с регулируеми от GTI 1ка,мои приятели твърдят че ще станепо шумен но и ще върви по хубаво 
Кажете си мнението също дали да сменя и хидравличните повдигачи с регулируеми от GTI 1ка,мои приятели твърдят че ще станепо шумен но и ще върви по хубаво - Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пружини за клапани???
Golfa e lud написа:Кажете си мнението също дали да сменя и хидравличните повдигачи с регулируеми от GTI 1ка,мои приятели твърдят че ще станепо шумен но и ще върви по хубаво
И аз така съм 4увал ... и то не лапешки приказки , а думи на сериозен 4овек занимаващ се с такива неща
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дори и да не пуснеш мотора на супер-високи обороти с по-твърди пружини ще имаш по-добри високи обороти... , та на мен не ми е 1 кола или нещо на главата и карам по руската система, преправям квот мога само и само да не копувам от магазина, решението при тая система става с поставяне на 2мм. подложки под пружините, ти ако щеш сложи 3 или 4мм., аз ги правих одавна на стругар, когато още нямаше тези големи 2мм.-рови шайби по магазините, които с малко разширение на отвора им - ще залепнат. Дано главата ти не е, така изхакана, че да не може да се слагат подложки... И не забравяй, че при спортните мотори клапаните и втулките се заточват малко по-иначе...
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Golf 3 1.8 написа:PL-16v написа:Маи ника ти трябва да е не голфа е луд а митака полуде![]()
митаче за пружините незнам ама ако искаш сериозни неща инвестираи в един хубав вал резни главата и трябва да знаеш че ще си
от резултата
Мдаа или направо един АБФ/КР и тогава ще си![]()
![]()
Явно не знаеш как върви колата на митака в момента