заден ход - W16W

мигач - WY21W

габарит стоп - W21W

вътрешен на капака - 2х W5W

Първата буква означава типа цокъл W=крушка без цокъл със завити телчета в двете посоки
Буква Y = жълто стъкло
Цифра = стойността на мощността
VWGT написа:Аз да питам нещо за тая телефонна поставка. Гледам мн вагени я имат, а реално са с блутуут... За какво служи и може ли да се демонтира без следи по таблото?
двигателят как е за купето? Че съм се огледал в тия пасати :) обслужването колко излиза?
За рроблеми с дюзи чувал ли си? Мернах един на който били сменени гаранционно и се чудя имало ли е акция и за този могор или просто лош късмет
Spurs10 написа:VWGT написа:Аз да питам нещо за тая телефонна поставка. Гледам мн вагени я имат, а реално са с блутуут... За какво служи и може ли да се демонтира без следи по таблото?
двигателят как е за купето? Че съм се огледал в тия пасати :) обслужването колко излиза?
За рроблеми с дюзи чувал ли си? Мернах един на който били сменени гаранционно и се чудя имало ли е акция и за този могор или просто лош късмет
Тази стойка наистина е за един блутут модул с дисплей. Гледах клипчета в нета и не намерих причина да си го купя. Обаче си взех от ибей универсална стойка за телефон на Berry (производителя и на стойката), която се щраква в израстъка на таблото. Виси и едно късо USB кабелче за зареждане на телефона и забравих за каквито и да е кабели, зарядни в запалката и т.н. Ако стойката е специално за конкретен модел телефон то зареждането става авроматично след поставяне в стойката и нуждата да мушкаш кабелчето отпада. При интерес ще снимам и ще кача тук.
Както са ти отговорили вече, премахването не е препоръчително защото ще остане грозна дупка в таблото.
Потребители, разглеждащи този форум: akashy_87 и 50 госта