Поставяне на дясно голямо огледало на Голф 4 от англичанка
Поставяне на дясно голямо огледало на Голф 4 от англичанка
Здравейте, тъй като ме дразни на Голф 4-ката, че изглежда и несиметрично, а и нищо не се вижда. Та намерих дясно голямо огледало от англичанка и мисля да го монтирам на Голфа. Някой правил ли я е тази интервенция? Да каже +-ове и --си? Освен, че стъклото ще дава по близко изображение и ще се наложи пребоядисване на капака нещо друго? Буксите същите ли са?Въобще има ли Голове с две големи огледала. Работя на бензиностанция и всеки ден гледам най-различни Голове, но 100% са с дясно малко огледало. Гледах и от Пасат 4-ка и Бора, но пак не намерих с дясно голямо огледало. Гледах също и Шкода Октавиа, тя има дясно голямо огледало, но е малко по-различно и ще стои грозно. Въобще всякаква информация би ми била от полза. Благодаря!
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Поставяне на дясно голямо огледало на Голф 4 от англичанка
Става си без проблем,но не може да се прибира толкова на вътре като оригиналното ти.Някакво чопче го ограничавало,понеже не е било мислено за ляв волан.Някои разглобяват двете огледала и ползват алуминиевата конструкция на оригиналното,като правят от две едно.
Аз на 3-ката съм с такива огледала,като дясното е от английски голф,но не ми пречи,че стъклото не се мести на максимално на вътре понеже съм по-дълъг
Аз на 3-ката съм с такива огледала,като дясното е от английски голф,но не ми пречи,че стъклото не се мести на максимално на вътре понеже съм по-дълъг

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”