Странен проблем с оборотите
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Странен проблем с оборотите
Колеги досега с едни приятели малко карахме и на няколко пъти я поизръчках малко повечко(прекъсвачи
) и преди малко ми направи впечатление че вместо както обикновено при загрял двигател да ми държи около 1000об сега като изключа от скорост ми падат на 1800 и постепенно се качват до 2000 и там си седат чат пат пак малко колебание до 1800 и пак 2000...Форсирах какво ли не правих и пак си е така.А да попитам дали и ма някакво значение защото като се прибирах имах около 500мл бензин в резервоара и данеби нещо от това да е колата няма газова само на бензин я карам... Даваите идей от какво може да е.Благодаря предварително

- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи като я запалих беше поистинала и работеше добре но аз викам чакаи да видя като загрее и като стрелката ми стигна на средата този път не работеше на 2000об ами около 1800об обаче пак са бая.А да попитам има ли нещо примерно ако имаш 100гр бензин данеби да е нещо от това защото сега докато я форсирах усетих как вече е към края,дано да е от това че не ми се занимава да правя нищо...И все пак някакви други идеи
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи аз се чудех днес що като я форсирах на место и се чуваше из гърнето все едно някакви боклуци дрънкат дали се е получило от това
Значи трябва да и тегла една центровка? А примерно ако я карам известно време така някакъв проблем освен малко по голям разход? Е възможно е да съм я попродухал щото бях решил да видя на коя скорост на прекъсвач колко км/ч са ми
И от там почнах 1-ва прекъсвач 2-ра прекъсвач 3-та прекъсвач и вече нямаше мегдан за 4-та 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Gesha, да ти призная, братче, повече на майтап си беше това, но не съвсем!
Наистина си продухал добре испускателите, а ако по принцип караш като мен, 'пенсионерски', това определено е полезно упражнение. Е, не чак до прекъсвач, но ако е за малко, става! Въпроса е да издържи мАтора.
Макар, че... струва ми се малко височко вдигане на летвата с оборотите само заради отпушени газове. Знам ли? Хубаво е да я погледне някой, но със сигурност не е от малкото количество гориво
Наистина си продухал добре испускателите, а ако по принцип караш като мен, 'пенсионерски', това определено е полезно упражнение. Е, не чак до прекъсвач, но ако е за малко, става! Въпроса е да издържи мАтора.
Макар, че... струва ми се малко височко вдигане на летвата с оборотите само заради отпушени газове. Знам ли? Хубаво е да я погледне някой, но със сигурност не е от малкото количество гориво
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”