Проблема е, главно сутрин (като и на -3 и на +10 все тая) като я паля едва едва пали, върти доста накъсано (но не е като да задира стартера) прекача, тюфка, даже шоф. прозорец се сваля и 20 секудни не може да запали. Като запали мирише на бензин бая и работи накъсано.. докато нагрее даже и малко след това продължава така да работи зле и като спра на светофара не гасне веднага а само като пипна газта и се задавя яко, гасне и пука яко все едно съм изпуснал съединителя а може и не е и на скорост. После вечерта след работа 8 часа е седяла така на място и като си тръгна си пали от раз, работи, не гасне не накъсва все едно нищо няма... явно повече от 12 часа като се застои или не знам.. с газов инж. съм винаги пали на бензин не мисля да е от него, даже последната седмица на газ не съм я карал и на газ го прави даже по-зле. Пробвах от друг голф със същия мотор AFT смених бобина, свещи и кабели да не е от тях но пак същото, чистих дросела няма ефект. Къде се намира стъпковото моторче да го метна и него от другия голф да видим... Гледах и това от дясно на мотора вакуумно тяло ли е какво е не виждам нацепени маркучи или нещо, колеги ми разправят, че все едно гълта въздух от някъде, но как така се оправя от нищото пък после пак. Щом така ми се сваля джама като гасне да не е нещо по тоците, че там вече става неразгадаемо ако не се отиде на жичкаджия..

Надявам се не съм дублирал на някои тема със същия проблем..