Здравейте, имам книжка от 6 месеца, а 3 активно си търся кола. Минах през какви ли не автокъщи и частни лица, но се спрях на тази от линка по-долу. Забележките, които установих при огледа са следните: както се вижда и на снимките, частици от джантите са отчупени, от препятствия по пътищата според собственика, не иска да ги сменя защото са оригинални и все още стават, според него. Има също така лека ръжда на рамката на стъклото на задната лява врата, но никъде другаде нямаше. И най-големия ми въпрос е относно следното: колата не пали без натиснат съединител, собственика ме предупреди, но не каза защо, само спомена, че не е никакъв проблем. Моля да прегледате обявата и да ми кажете какво мислите за нея от снимките и какво мислите за забележките и най-вече за въпроса с паленето. Ако имате и други предложения за първата ми кола по следните общи показатели: да е семейна, тоест да не е с две врати, съвсем мъничка, но не и комби, не под 101 к.с., да няма ръжда или сериозни външни забележки, да е бензинова и с ръчни скорости и не повече от 200 хил. км., да е произведена след 2000 г. и да е до 5000 лв. Благодаря предварително!
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=5ztazu