Махнах тея халогени, които са във фара и ще оставя само тези новите. Следният проблем стана: с мултицета видях че + за халогена е на 1ви пин, а - е на 10ти пин, отрязах кабелите там и си пуснах нови надолу и съответно ги вързах за новия халоген, който е в бронята. Бях направил от едната страна халогена и реших да тествам. Бях извадил двата фара от буксите и когато пробвах дали свети нищо не стана, след това сложих и двата фара: светна, но от другата страна ми светеше леко дългия и самата крушка на таблото също светеше все едно съм ги пуснал. Дългите така и не светнаха. Помислих си че като монтирам и другия ще се оправи проблема, но тогава спряха да светят и двата халогена, както и дългите... Не знам какво може да съм оплескал при положение че + и - си отиваха директно във фасунката, а аз ги прекъснах преди куплунга и от там директно ги закарах долу. Също и когато бях сложил двата при подаване на контакт ми светваше лампата все едно са ми пуснати халогените, а ток до тях не отиваше. След като разкачих всичко за да си прибера колата в гаража изчезнаха грешките по таблото. Помощ..