Supermen написа:от един месец съм собственик на TOURAN 1.6 TDI 2012 година на 92000км и ходих във Фолксваген Варна и ми казаха ,че смяната на ремък и водна помпа е чак на 180000км. Това възможно ли е ?разхода месено е 7.7 литра на 100 на колонка.
Голф 6 2011г 1,6 105к CAYC ремъка е сменен в Германия на 208 хил.км,във VW Бургас ми казаха да не го пипам до 400 хил.км масло 5w30 507.01 на 30 хил.км въздушен оригинален изкарвал 60 хил.км

.И какво да направя като нямам наблюдения над тези автомобили влизам в форумът на Vw и почвам да чета и краен резултат след задълбочен анализ
стигнах до извода че тия ванчета не стават или има само един читав двигател 1.9 тди.
мислех,че DSG скоростите са безпроблемни но явно не е така поправете ме ако греша .Някой колеги какви неща бяха писали че са сменяли гаранционно едва ли не половината кола,представям си аз като взема някоя на ''200000'' уж реални какъв филм ме чака а като се сетя че се бях навил на метан или газ е па за тях какво нещо изчетох,мисълта ми е ако има колеги с бензинови да изкажат мнение тук в темата мисля че ще е полезно за всички.