ПС: също съм винаги за по-високия индекс, каркаса и бордовете са по-стабилни. Дали сместа е различна? Незнам, но по-скоро няма логика. Здравината при висока скорост идва от каркаса.
Dagestan написа:Аз съм виждал с УЧИ някакъв по-стар модел конти бяха гумите - на борда пише един и същ модел, един и същ размер, но с разлики в шарките, не съм обръщал внимание обаче на другите параметри на гумите.
каркас - много соц дума и седи леко странно употребена в този смисъл в изречението.
Dagestan написа:...каркас - много соц дума и седи леко странно употребена в този смисъл в изречението.
hooligan_sk написа:Казваш еднакъв размер и еднаква марка... обаче казваш и че шарката е имала малка разлика... я кажи, дали бяха един и същ модел тези гуми.
ПС: също съм винаги за по-високия индекс, каркаса и бордовете са по-стабилни. Дали сместа е различна? Незнам, но по-скоро няма логика. Здравината при висока скорост идва от каркаса.
Dagestan написа:Е, какво означава тогава? Не е ли носеща конструкция? Гумата каква носеща конструкция има?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта