МОЛЯ ЗА СЪВЕТ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Бронята и капака могат да се направят очиларката(пластмасата на която се монтират радиаторите и фаровете) обаче ще трябва да я смениш. Предполагам че маската е на парчета следователно нова,а за радиатора на климата на съм сигурен дали може да се запои.
Удара не е толкова страшен ще минеш с малко $ за ремонт но определено не е приятно.
Удара не е толкова страшен ще минеш с малко $ за ремонт но определено не е приятно.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
-
- Автомобил:
- Двигател:
- znainainai
stanisalvsin написа:mмерси колега, вече търсих в 2 морги няма голям проблем ще е.
а тя е леко спукана ако се залепи дали няма да стане.
Колега колко леко е това за което говориш. Ок залепяш я качваш се 150км/ч залепеното се пука от въздушната струя капака се отваря и............???

А във Преселци провери ли, малко ти е далече но гаранция ще има.

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
вече търсих в 2 морги няма голям проблем ще е.
Видя ли ,колега , като се подиграваш с Голфето и оставаш верен на "ръждопроизводителя" така се получава

-
- Автомобил:
- Двигател:
burgazliq как ме надуши че кръшкам
ще проверя , но тя наистина савсем леко е спукана. не е сериозна бояджия е гледа каза че ще стане.
Днеска не успях да доида колата съм е уставил в ч.връх да си почине докато си взема парички да е мятам да е правя.
Че и протокол нямам и каското не мога да си взема, сиебало мамата.
Ще видим за марката трябва да се докаже. А иначе винаги може да си ходя си пием по бира , а ще имам мнение и за двата вида автомобили.
Мерси колеги

ще проверя , но тя наистина савсем леко е спукана. не е сериозна бояджия е гледа каза че ще стане.
Днеска не успях да доида колата съм е уставил в ч.връх да си почине докато си взема парички да е мятам да е правя.
Че и протокол нямам и каското не мога да си взема, сиебало мамата.
Ще видим за марката трябва да се докаже. А иначе винаги може да си ходя си пием по бира , а ще имам мнение и за двата вида автомобили.

Мерси колеги
Ако другия участник в ПТПто е избягал, по закон автоматично се тълкува като виновен...първо не трябваше да ти пишат акт, и второ са длъжни да ти дадът протокол! Разписа ли си акта? Търси си правата, ако трябва заведи иск.
Относно голфа- ти кой от собствениците в БГ си? помня като го вкараха това голфче- много беше пазено, ама тука в БГ май не попадна на стопани...като го внесоха не се спираше, след това се изгуби за доста солиден период от време...незнам защо- само предполагам
и относно удъра ти...следващия път като даваш гас и искаш да покажеш на всички колко ти върви бегачката, се замисли и дали ще можеш да спреш на време...(видях те като го караш
)
P.S. кой ти е бояджията?
Edit: Сега се сещам, че имаше едно голфче тука в бс дето го продаваха на части тука във форума(имаше тема- потърси я)
Относно голфа- ти кой от собствениците в БГ си? помня като го вкараха това голфче- много беше пазено, ама тука в БГ май не попадна на стопани...като го внесоха не се спираше, след това се изгуби за доста солиден период от време...незнам защо- само предполагам

P.S. кой ти е бояджията?
Edit: Сега се сещам, че имаше едно голфче тука в бс дето го продаваха на части тука във форума(имаше тема- потърси я)
-
- Автомобил:
- Двигател:
на акта се подписах. Ама от каде да знам че е такъв закона. Аз си карам доста спокоино , и като се ударих дори не бях дал гас
удара е с 10-15км. наистина не беше попаднал на хора като го внесоха. Историята е доста далга на тази кола. Ама сега като вложих някои лев стана 6+ ти познаваш ли ги бившите собственици на колата ????

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”