Отностно предни пружини на Г4
Отностно предни пружини на Г4
Привет на всички!!!лллимам един въпрос...профилактичен...интересуваме..как мога и дали мога да разбера дале предните пружини на Голфето ми са поомекна...питам това...защото от известно време се заглеждам по чуждите Голчета..и ми праи впечатление че тяхните предници са по високи...дори и с същия размер гуми с квито съм аз..а при мен раутата седи с леко забита моцунка...и ми се струва це на последък малко грубо преминава през неравностите..та има ли некъв начин да се констатира таквос нещо за прожините...дали са за смяна...благодару предварително за отговорите...колкото и да са 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Отностно предни пружини на Г4
adrian написа:Привет на всички!!!лллимам един въпрос...профилактичен...интересуваме..как мога и дали мога да разбера дале предните пружини на Голфето ми са поомекна...питам това...защото от известно време се заглеждам по чуждите Голчета..и ми праи впечатление че тяхните предници са по високи...дори и с същия размер гуми с квито съм аз..а при мен раутата седи с леко забита моцунка...и ми се струва це на последък малко грубо преминава през неравностите..та има ли некъв начин да се констатира таквос нещо за прожините...дали са за смяна...благодару предварително за отговорите...колкото и да са
какъв ти е голфа?......в смисъл като двигател,година ?????
ами голфа е 1,4 16В...AHW е двигателя.нов внос е и идея си нямам дали са сменяни пружините..но със сигурност мога да кажя че отпред возията е мноо по стегната и твърда..казвам о щото сам се возел на голф с стандартно окачване и на едно приятелче на което голфа 4-ка е с спортно и наподобява много неговото возене..но не разбирам защо ако ЕВЕНТОАЛНО при мен предните са спортни пружини..защо ще са сменени само предните...нещо не схващам... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
adrian написа:ами голфа е 1,4 16В...AHW е двигателя.нов внос е и идея си нямам дали са сменяни пружините..но със сигурност мога да кажя че отпред возията е мноо по стегната и твърда..казвам о щото сам се возел на голф с стандартно окачване и на едно приятелче на което голфа 4-ка е с спортно и наподобява много неговото возене..но не разбирам защо ако ЕВЕНТОАЛНО при мен предните са спортни пружини..защо ще са сменени само предните...нещо не схващам...
ми моя е също 1.4...само че е AKQ...аз наскоро го взех и като че ли и на моя муцуната му е по ниска...ако искаш дай някакъв мейл и ще ти пратя снимки да сравниш с твоя...иначе не мога да направя сравнение,защото честно да си кажа не бях карал Голф4 до сега...а тройките нямат нищо общо.....единственото сравнение което съм правил е с един приятел,който има Мерцедес Е класа 97-ма година,но е със спортно окачване...возията е почти същата.....
- alex_traikov
- Автомобил: PASSAT V6 TDI
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
По принцип различните цветове са различна твърдост което определя и колко ще е ниска колата.Ако са оригиналните (нямам идея за този тип двигател какъв цвят трябва да са) и предницата все пак е ниско или са умекнали или са рязани.Ако са умекнали обаче няма да вози толкова твърдо през неравности а по-скоро ще е доста меко.Евентуално си просто със спортно окачване и на пружините им няма нищо.
Успех и дано съм ти бил полезен.
Успех и дано съм ти бил полезен.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”