Новата ми кола - BMW. Официално представяне
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
chefito написа:стикер не виждам....
ами на БМВ клуба не смятам да слагам, а на ФВ клуба някак си ще е некоректно.
Даскала написа:п.п а петичката да не е на жена ти
Ха ха не е

Колата е на мой приятел дето ме зарибява (успешно както се вижда) на тема БМВ. За протокола колата му е вездесъщата 535d близо 300 коня.
stivi написа:П.П. Искам и аз хотелчета край моретооооо
Какво съвпадение. И аз искам ама свършиха точно преди да дойде моя ред

ПП Досега карах. Не мога да и се наситя!
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Новата ми кола - BMW. Официално представяне
versace написа:Нямам резревна гума, а и в багазника и под него не е предвидено място за такава (направо не е за вярване)
при БМВ има разработка ако спукаш гума да можеш да продължиш, но не помня подробности...може твоята кола да в такава
- versace
Re: Новата ми кола - BMW. Официално представяне
maistora_1 написа:versace написа:Нямам резревна гума, а и в багазника и под него не е предвидено място за такава (направо не е за вярване)
при БМВ има разработка ако спукаш гума да можеш да продължиш, но не помня подробности...може твоята кола да в такава
Точно такава е. Гумите са оригиналните от завода RUN ON FLAT ама са с много твърди бордове и друса още повече. Ще взема една 17" патерица и ще си сложа нормални гуми. Обмених мнения с други собственици на БМВ след 2005 и всички са с RUN ON FLAT и всички са ги разкарали и имало осезаем ефект върху возията.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много шукарии, много нещо
Готина е количката и много безаварийни километри, в този сегмент това е един от най-бързите и мощни дизели (както и Golf/Leon 2.0ТДИ 170коне на VAG), а и друга кола в този клас със задно предаване и толкова добро разпределение на масите няма.
Единствено отзат е доста тясна, ама това се преживява и е единствения минус на тая кола

Готина е количката и много безаварийни километри, в този сегмент това е един от най-бързите и мощни дизели (както и Golf/Leon 2.0ТДИ 170коне на VAG), а и друга кола в този клас със задно предаване и толкова добро разпределение на масите няма.
Единствено отзат е доста тясна, ама това се преживява и е единствения минус на тая кола

- versace
niikoo_1 написа:Готина е количката и много безаварийни километри, в този сегмент това е един от най-бързите и мощни дизели (както и Golf/Leon 2.0ТДИ 170коне на VAG),
internet написа:LEON:
Мощность, л.с./об мин 170 / 4200
Крутящий момент, Нм/об мин 350 / 1800
Максимальная скорость, км/час 214
Разгон до 100 км/час, с 7.8
Марка топлива дизельное топливо
BMW:
Мощность, л.с./об мин 163 / 4000
Крутящий момент, Нм/об мин 340 / 2000
Максимальная скорость, км/час 220
Разгон до 100 км/час, с 7.9
Марка топлива дизельное топливо
Техническите характеристики са почти еднакви. Смятам че ако стартирам със стептроника и натиснати спирачка и газ едновременно на старта, ще сваля под времето на Леона или най малкото ще бъде равно.
Този двигател на VAG (170 коня) е мечта![/quote]
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”