Значи ако някой от дилърствата е прочел моето предложение ето един повод да зарадва и спечели някой бъдещ свой клиент

Точно защото има и други големи разходи като каско, данък и поддръжка, доста по-високия разход се явява "неприятна изненада", а и ще направи автомобила по-непривлекателен на вторичния пазар някой ден и може да направи продажбата малко по-трудна и ще свали цената му. Затова донякъде съжалявам, че не взех дизел. Иначе като цяло съм много доволен. Не се оплаквам от колата. Просто реших да доведа темата до край и да споделя Очарованията и РАЗочарованията от колата, за да е полезна темата и за други, на които им предстои подобен избор.drotomir написа:Не го мисли разхода , дал си 60 хилядника а се притесняваш за бензина , с тази кола има други разходи които трябва да те притесняват повече.

drotomir написа: с тази кола има други разходи които трябва да те притесняват повече.
DoH_KuXoT написа:Каско, данък, ГО , обслужване в представителството, гуми джанти за предстоящия зимен сезон.
stefan4o написа:Прави ти чест, че споделяш такива неща. Друго няма какво да добавя.
Съдейки по постовете в темата "Колко газ ви гори колата" мисля,че ако му се бодне една газова няма да дава повече от 12/100 газ 

Явно много малко хора си дават сметка, че разходите за гориво за целия период на експлоатация могат МНОГОКРАТНО да надхвърлят цената на колата, дори когато колата е нова и скъпа, а за кола на старо да не говорим... Вярно, че ние с жена ми не въртим по 30-40к на година като на запад, но пък 90% от нашите километри са в града и да установиш, че колата ти гори с 50—60% отгоре не е приятно.group[emoji768] написа:Защо трябва някой друг да прави сметката на човека? Бил дал 60 бона и значи не му е проблем и 30 да харчи?!
Какво да си бил смятал и т.н. Рядко полезна тема и автор с информация, а пак се редят тъпотии

drotomir написа:От ФВ яко са послъгали за разхода , на този модел му дават 8,4/100 градско , явно са имали предвид когато стои на място , а извънградското е 5,7/100 отново най вероятно са имали предвид когато колата стои в гаража и собственика само и се любува.
Интересно какво се случва когато колеги в предните си постове ме убеждаваха как 2.0 тфси горяло колкото горкото ми поло било стара разработка и т.н , ама май всичко си идва на мястото , нема как да карате 200 коня автомобили и да харчите колкото дизел добичето си иска зобта и това е.