Докато си чаках, чинно и мирно на светофара на ОМВ в дървеница, премина един черен голф 2 с големи джанти, свален ниско на земята и го загледах по навик, даже докато минаваше казах на приятелката ми да го скива. Завих наляво посока техническия и на светофара чакаше голфа. Застанах до него, бях дал десен мигач, но в един момент реших да пробвам способностите на малкия брой кончета под капака на количката ми

, спрях мигача - в този момент съвестта ми (на другата седалка) каза "О не - какво ще правиш?

" - въпреки, че се беше досетила. Та жълто - 4,5к рпм пуснах съединителя, стиснах волана (доста неравно е по тоя булевард), кола напред - пича с голфа явно се беше досетил и изцеди първа докрай, в края на втора вече ме мина и на трета бяхме на следващия светофар на Лесотехническия.
Та 1:0 за Голфа. Много се израдвах, въпреки загубата. Голфа беше хубав, а и вървеше доста. Той пусна ляв мигач, премигнах му за поздрав и с усмивка на лице продължих пътя си към вкъщи. 30 метра преди да паркирам, реших да стопя чисто новите гуми - 4 кръга на паркинга обвити в дим

и още усмивки за лека нощ. Общо взето доста хубаво си изкарах докато се прибрах от гарата
Поздрави на пича с голфа (дано да чете), не му запомних номера, но какво пък... може пак да се засечем.
п.с. забравих - карам БМВ