Здравейте, Моля за идея къде да оставя колата без мой надзор в Ямбол около хотел Тунджа за седмица някъде. И да си я намеря цялата след това Предварително благодаря!
Точно! Другия ти вариант е точно срещу хотел Тунджа,единствената уличка,която не е синя зона,но е малка и не знам дали ще се намери място,защото всеки втори се бута там. https://www.google.bg/maps/@42.4839474, ... 6656?hl=bg
Извинявам се, че повдигам темата. Интересува ме място за спане в Ямбол. До сега в Тунджа, щото него си знам и е на центъра, но след последната стая-не, не си струва 55лв.ама никак. Та се търси нощувка около тази цена, няма се откажа и за по малко, за стая в приличен вид. Предварително благодаря
Ако държиш да си близко около центъра,хотел България е на около 200 метра от Тунджа,но не знам като състояние на стаите как е.Със сигурност обаче е доста по-евтин от Тунджа.Иначе като цена за по-ниски от Тунджа предполагам са Капри,Амадеус,Визаж,с угоговката,че са в кв.Аврен,но са на спокойно място,без синя зона и т.н. и са от семеен тип .