arenabg.com вече на сървър в USA !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
arenabg.com вече на сървър в USA !
Току що го прочетох в самата арена и това което не ми харесва е че в момента вместо с 50-100kb/s "тегля" ако може да се нарече така с ...200-300 b/s тоест не тегля
Дали е заради скорошното преместване на сървъра или оттам ще бъде така 
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
Ти си теглил с един-два мегабита в секунда, други са теглили с 3-4, някои стигат до десет. Това зависи от много неща - от самата Арена, от локалният ти доставчик (може да и свил тръбата към Арената) и какво ли още не...
И както правилно отбеляза Musura, може да са паднали и сийдърите и да няма откъде и откого да теглиш....виж в торент програмата си колко хора сийдват файловете, които теглиш...
И както правилно отбеляза Musura, може да са паднали и сийдърите и да няма откъде и откого да теглиш....виж в торент програмата си колко хора сийдват файловете, които теглиш...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:При торентите няма значение къде е тракера, ти реално не теглиш от него, а от пиърите, които в момента сийдват и са най-близко до теб. В смисъл, че сървъра може да е на луната, но торента който сваляш, ако в момента го има на ПЦ-то на съседа ти, ще го дръпнеш за отрицателно време
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:При торентите няма значение къде е тракера, ти реално не теглиш от него, а от пиърите, които в момента сийдват и са най-близко до теб. В смисъл, че сървъра може да е на луната, но торента който сваляш, ако в момента го има на ПЦ-то на съседа ти, ще го дръпнеш за отрицателно време
Другото което е единственото което е като малък недостатък самото файлче на торента го сваля по бавно защото е като чужд тракер но тва за тези който са с Реални ИП няма проблем
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
в момента арената при мен е ок, и аз тегля у качвам без проблеми.
чудя се дали в самата торент програма не е проблема ?
От арената тегля с Биткомет 0.70, докато битлорд 1.1 не може да се закачи в момента, с азуреуса не съм пробвал. Дали не са започнали да банват торент клиенти ?
п.п.
към мен са се вързали и теглят български айпита но самия сървър е даун - Tracker response Decoding Failed ....
чудя се дали в самата торент програма не е проблема ?
От арената тегля с Биткомет 0.70, докато битлорд 1.1 не може да се закачи в момента, с азуреуса не съм пробвал. Дали не са започнали да банват торент клиенти ?
п.п.
към мен са се вързали и теглят български айпита но самия сървър е даун - Tracker response Decoding Failed ....
Последна промяна от orgasmatron на Пон 26 фев 2007 22:15, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”