Дъртия...Дядо пасат...
- kazakstaneca
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дъртия...Дядо пасат...
Bosch мош, Hella мела, ментаци бол... и аз съм с някво за 17лв уж усилено, и на кутията на моето пише Еngland ако не се лъжа, вече 3та година работи без проблем. 

- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Аз с едно Huco изкарах пет години без проблеми и така продадох колата.
- Voluminer
- Автомобил: Vw Passat B3
- Двигател: 2e
В събота се качихме на Узана за поредна година, този път бях с колегата ovo17 и неговия B3 G60. Изкарах си страхотно запознахме се с много колеги и видях стари приятели. Като се прибрах в къщи осъзнах че съм снимал доста коли от събора, а нямам снимка на моята. 
Отляво на дясно
Дъртия, голфа на georgebonev, зеления голф на Водния дух1 и шарана на goppa
Колата от едно известно време имаше теч на масло от охладителя. Уплътнението му беше сменено преди около година и сега протече пак. Благодарение на колегата goppa се сдобих с чисто ново оригинално уплътнение.

Също така искам да кажа че след ремонта на главата и малко игра с делкото, колата върви изключително добре и е рязка. Тази седмица имах две победи в гонки срещу Passat B6 2.0TDI седан и Audi A4 1.9TDI 131коня. Имаше доста свидетели дето им увиснаха ченетата

Отляво на дясно

Колата от едно известно време имаше теч на масло от охладителя. Уплътнението му беше сменено преди около година и сега протече пак. Благодарение на колегата goppa се сдобих с чисто ново оригинално уплътнение.

Също така искам да кажа че след ремонта на главата и малко игра с делкото, колата върви изключително добре и е рязка. Тази седмица имах две победи в гонки срещу Passat B6 2.0TDI седан и Audi A4 1.9TDI 131коня. Имаше доста свидетели дето им увиснаха ченетата

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
На мен от тоя охладител ми писна и го разкарах, не забелязвам разлика със и без него
- Voluminer
Следващия път като/ако протече изхвърча от колата. Въпреки че сигурно добра работа върши с температурата на маслото, примерно с магистрално каране лятото.
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
От 2е е припаднало пд 131 ? Склонен съм да вярвам, защото когато аз писах че от моно 90 коня рп припада тди до 110 ми не вярваха. Успех и само нагоре!
- Voluminer
Това е самата истина, падна аудито въпреки че ми взе старта го настигнах и минах.Металната гарнитура е по-тънка от обикновенната и мотора е леко сгъстен. Със А95 бензин ми чука аванса понякога
Не знам доколко е било в час аудито, но е факт че падна. Не искам да стават спорове в темата, но според мен дизела не е чак такъв изтребител какъвто го изкарват. Карал съм и 1z с чип, AFN, 131PD че даже и ARL с чип. Усеща се огромна тяга, а реално не ускоряваш толкова бързо
Успех и на теб и всички чакат да вдигнеш темата на синия с нещо ново. 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Топлообменника на на маслото върши добра работа зимата, с него маслото загрява по-бързо. Инак, ако не пържиш на магистрала, не се забелязва разлика със и без.
- Voluminer
Надявам се че с оригинално уплътнение няма да протече повече. То най-лесно е да го махна от колата ама не е там целта.
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Voluminer написа:Това е самата истина, падна аудито въпреки че ми взе старта го настигнах и минах.Металната гарнитура е по-тънка от обикновенната и мотора е леко сгъстен. Със А95 бензин ми чука аванса понякогаНе знам доколко е било в час аудито, но е факт че падна. Не искам да стават спорове в темата, но според мен дизела не е чак такъв изтребител какъвто го изкарват. Карал съм и 1z с чип, AFN, 131PD че даже и ARL с чип. Усеща се огромна тяга, а реално не ускоряваш толкова бързо
Успех и на теб и всички чакат да вдигнеш темата на синия с нещо ново.
Абсолютно прав си. Дизела е за икономия, не и за вървеж. Имал съм ги, карал съм ги, бързи са само във форумите.
Поздраления иначе за Пасата, следя ти темата отначало, просто до момента не бях писал.
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Ще си останат с чакането, хаха. Сипвам и карам, вече нямам желанието да правя тоз гробник.
- Voluminer
Благодаря Mishonti 
Хайде да пробваме едни Sebring-и как ще му стоят. Какво мислите?

Хайде да пробваме едни Sebring-и как ще му стоят. Какво мислите?

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Johnsword написа:Ще си останат с чакането, хаха. Сипвам и карам, вече нямам желанието да правя тоз гробник.
Започваш май да помъдряваш.
- Voluminer
Сега мен ще изкарате глупав.
Какво лошо има да се поддържа една стара класика жива и в сравнително добро състояние?