Смърт за скапаните наркомани в България

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Смърт за скапаните наркомани в България

Мнениеот CRX Racing » Вто 27 фев 2007 16:19

Е вече ми писна от тия малки прости наркоманчета :evil: :evil: :evil:
Гепиха ми блендите, гепиха ми емблемата, надраха ми задната врата, а след това и предната. И снощи са ми счупили едната бленда пак, понеже съм селски тарикат си купих миналата седмица две блендички и си ги поядисах лилави в цвета на колата, за да може да си ги позная някой ден. Педерастчета видели, че работа с тия бленди няма да свършат и строшили едната. Вече съм измислил как ще ги ловя тия простаци.
Ще споделя как съм ги хванал, и съм 100% сигурен, че ще успея
Всеки джамбаз, който чете това да умре със спринцова в ръката :bowdown
Edit:

Последна промяна от CRX Racing на Вто 27 фев 2007 16:26, променено общо 1 път.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 27 фев 2007 16:22

:evil: :evil: Човек, обади се като ще засядаш в мазето - да идвам с двуцевката с бренекетата... :evil: :evil:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 27 фев 2007 16:23

Такива приказки тука.... Недей , знам че е гадно да си видиш осакатена колата, ама недей, не го пиши това. Прави каквото си знаеш, само не публично. Съвет... :wink:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Вто 27 фев 2007 16:24

За втори път питам: Кой им ги изкупува? Той е за бой най-много....

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Вто 27 фев 2007 16:26

Много правилно!! Успех!! :twisted:

Последна промяна от Volkov на Вто 27 фев 2007 16:35, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Вто 27 фев 2007 16:27

dobrinb написа:Такива приказки тука.... Недей , знам че е гадно да си видиш осакатена колата, ама недей, не го пиши това. Прави каквото си знаеш, само не публично. Съвет... :wink:

Цензурирал съм я :evil: Ще ги ловя тия, писна ми вече. Изчезна ми и решетката под мигачите, ама за нея не съм сигурен, че са я краднали може и аз да съм я изтресал някъде.
Ако може хората преди мен да си Edit-нат малко постовете, та да ги пипна.

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Вто 27 фев 2007 16:29

chefito написа:За втори път питам: Кой им ги изкупува? Той е за бой най-много....

Гарван Гарвано ОКО вади!
НИЕ (макар че аз лично-НИКОГА),но - НИЕ ги изкупуваме,ей тва е-ние сме си педерастите,ние сме алйаната и лекетата,и нас ще ни бият някой ден.
Онзи ще краде, и ще краде НАЙ-МНОГО от ГОЛФ,защото.......НАЙ-МНОГО ТЪРСИМ....явно сме най-мизерабъл,че си купуваме крадените части.

И колкото и странно да е, голфовете ни ги тарашат НЕ само наркОмани,а ми КОЛЕГИ -ГОЛФАДЖИИ,решили да си набавят евтино части.
На мерджани и мазди може и наркоманчета и бандитчета да трошат,но съм далеч от мисълта,че по нашите коли не си го правим ние самите!
Е тва е,аз ако разебра кой ми е окрал халогените и задната бленда, може и да не го ..........., но има ли недобросъвестност у купувача.... :twisted: :twisted: :evil: :evil: , жална му майка...

Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Мнениеот Volkov » Вто 27 фев 2007 16:46

stanimir написа:
chefito написа:За втори път питам: Кой им ги изкупува? Той е за бой най-много....

Гарван Гарвано ОКО вади!
НИЕ (макар че аз лично-НИКОГА),но - НИЕ ги изкупуваме,ей тва е-ние сме си педерастите,ние сме алйаната и лекетата,и нас ще ни бият някой ден.
Онзи ще краде, и ще краде НАЙ-МНОГО от ГОЛФ,защото.......НАЙ-МНОГО ТЪРСИМ....явно сме най-мизерабъл,че си купуваме крадените части.

И колкото и странно да е, голфовете ни ги тарашат НЕ само наркОмани,а ми КОЛЕГИ -ГОЛФАДЖИИ,решили да си набавят евтино части.
На мерджани и мазди може и наркоманчета и бандитчета да трошат,но съм далеч от мисълта,че по нашите коли не си го правим ние самите!
Е тва е,аз ако разебра кой ми е окрал халогените и задната бленда, може и да не го ..........., но има ли недобросъвестност у купувача.... :twisted: :twisted: :evil: :evil: , жална му майка...

Според мен не е така, може да е просто зависливи съседи, на мен ми беха залепили кофичка от кисело млеко на тавана, защото бащта ми е от системата, а бях направил таз игрешка и не си бях прибрал колата в гаража, бях я оставил на вън!!!!

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Вто 27 фев 2007 16:49

stanimir написа:

Гарван Гарвано ОКО вади!

:да:

Потребителски аватар
SPITFIRE
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SPITFIRE » Вто 27 фев 2007 18:02

Ами то да бяха само наркоманите..то на моята кола и беха счупили стопа заради паркинг място.Разбира се онзи който го беше счупил се сети да остави анонимна бележка на джама 2 месеца след като го счупи..за да каже че му се заема мястото (въпреки че то не е негово ама хайде)!А за емблемите и драсканиците на вратите това го правят всички от хлапета умиращи от скука до завистливи съседи!Дрогите крадат за да си набавят дрога..чудно ми е защо им е да трошат?

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Сря 28 фев 2007 10:48

SPITFIRE написа:Ами то да бяха само наркоманите..то на моята кола и беха счупили стопа заради паркинг място.Разбира се онзи който го беше счупил се сети да остави анонимна бележка на джама 2 месеца след като го счупи..за да каже че му се заема мястото (въпреки че то не е негово ама хайде)!?

А ве колега - тоя съсед не се ли сеща че и ти моеш да му напраиш мизерия??? Кви са тия хора ве? Много ясно е че като види човек свободно място и паркира там!!! Няма на някое дърво да кацне я :evil:
Аман от тъпаци :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Сря 28 фев 2007 12:52

scirocco gt написа:
stanimir написа:

Гарван Гарвано ОКО вади!

:да:

И аз съм на това мнение :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”