Искам да изразя мнение, а също и да питам за съвет.
Крайно отчаяни, подразнени и възмутени.

На отговор на вашия въпрос, който ще си зададете по-късно - "Не, не знаехме, че са толкова скапани, ако знаехме нямаше да я купим!"
И такаа. Става въпрос за поло 1.2, 2004 декември, бензин. Харчи до безобразие масло, правен е ремонт на гарнитура и клапани. Сменявани са (освен задължителните маслен филтър, горивен и т.н.) бобина на 2 цилиндър и всички свещи.
И до скоро всичко беше наред, имайки предвид, че я купихме юни месец, а юли вече й правехме ремонт на двигател.
Скоро докато се возихме, за съжаление ми светна лампичката "check engine" и го приех с лека ръка, защото както казах по-нагоре, колата харчи масло до безобразие. Факт е, че отново нямаше масло. След доливането, започна да губи мощност и очевидно работеше само на 2 цилиндъра, защото не вдигаше повече от 2000 оборота..

Невежа съм, затова и пиша тук за съвет, който би ми помогнал. Опитахме се да развъртим свеща, евентуално ако тя е изгърмяла, но ще трябва да отидем на майстор, щото в тая София има 100 магазина за инструменти и са на майна си райна от нас

Надявам се някой да ме посъветва, ако е имал подобен проблем. :)
За хората, които се чудят да взимат ли подобна кола - недейте, пълен БОКЛУК!