Първи български автомобил
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
......muss das Auto nicht nur Platz für vier bis fünf Personen bieten, sondern auch zu einem Verkaufspreis zwischen 7.500 und 8.500 Euro realisierbar sein........
цялото
цялото
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:......muss das Auto nicht nur Platz für vier bis fünf Personen bieten, sondern auch zu einem Verkaufspreis zwischen 7.500 und 8.500 Euro realisierbar sein........
цялото
мерси
Bliznak написа:.......и джантитеbrabus написа: халогените в бронята са точно тип Brabus.........като на алфъ румеуbbaev написа:забележете вратите как се отварят, много интересно...
Има хляб в тази колица.......
не знам , както казаха момчетата в шоуто на слави преди време - това е само идеен проект и за производство ТУК въобще не се мислело.....много жалко , щот колата ако все пак види бял сват няма да е Mаde in Bulgaria
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
One написа:Bliznak написа:.......и джантитеbrabus написа: халогените в бронята са точно тип Brabus.........като на алфъ румеуbbaev написа:забележете вратите как се отварят, много интересно...
Има хляб в тази колица.......
не знам , както казаха момчетата в шоуто на слави преди време - това е само идеен проект и за производство ТУК въобще не се мислело.....много жалко , щот колата ако все пак види бял сват няма да е Mаde in Bulgaria
Какво, да не би да са я патентовали навън? Ние си имаме доколкото знам условия за производство, например във Варна.
Все пак браво на нашите дизайнери.
Сериозно се замислих в близкото бъдеще и за покупка.
Тъкмо се зарадвах много, че ще се произвежда в България
, а това си е пристиж и осигуряване на не малко работни места. Гледайки само дизайна сме без конкурент на Балканите(не, че има в момента повече от 1-2 страни производители на автомобили).- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Гледах преди време някакво предаване за тези момци и за човека от Брабус който ги спонсорира, възхищавам се на това с какъв хъс работят, защото вероятно като са започвали, сумати народ им е обяснявал че това не може да се реализира защото еди какво си....ако всички бяхме така упорити, щяхме да живеем в различно място, ама както и да е. Ясно си спомням че германеца каза че не става и дума за производство, а просто за концепция, и че едва ли ще е по-евтино да се произведе в БГ отколкото в Корея примерно. Жалко но факт...Само ми е нитересно, човека тогава се кълнеше че това няма да прилича на А-класа
ПС за заглавието на темата - айде сега пък, първият бил, то живота не започва от днес бе колега, и други са се мъчили преди тези момчета
ПС за заглавието на темата - айде сега пък, първият бил, то живота не започва от днес бе колега, и други са се мъчили преди тези момчета
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
грозна емблема....иначе колата е микс от алтеа, а-класа и още 1-2 коли ми се преплитат, но като цяло едно огромно БРАВО на момчетата....

Последна промяна от chefito на Вто 27 фев 2007 17:50, променено общо 3 пъти.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”