Женева 2007: Световен дебют за новия Volkswagen Golf Variant
- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:
Съгласен съм за Пасата - става. Задницата обаче на този нов Голф Вариант наистина не са я направили, поне според мен... Безлична е и наистина прилича на нещо корейско - Киа или и аз не знам... Голф 3 Вариант също не е върха, но се понася. Четворката направо си ме кефи, но тази...
Може пък след време, когато посвикна с тази гледка, да започне да ми харесва, но едва ли...

Абе не зная дали е пенсионерски но със сигурност не е "бегачка"
То си е до човек, но мисля че това комби е кофти, но пък сравнено с Г3 Вариант е по-добро
Така ли не можаха да наподобят задницата на някой Авант(който и да е) ами тръгнали на БМВ 3-ка да го правят

То си е до човек, но мисля че това комби е кофти, но пък сравнено с Г3 Вариант е по-добро

Така ли не можаха да наподобят задницата на някой Авант(който и да е) ами тръгнали на БМВ 3-ка да го правят

Последна промяна от Jetman на Чет 01 мар 2007 12:41, променено общо 1 път.
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
На мен пък Голф 3 Вариант много повече ми харесва, отколкото това подобие на киа или другите корейски... защо не му сложиха едни кръгли светлинки отзад, като на пасата, ами се занимават с глупости и правят смотан дизайн. За мен по принцип от 2000-та насам нещо доста пояпончиха и изкривиха оригиналния вид на колите.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”