Днеска намерих голфа със строшено предно дясно стъкло.За щастистие не са успяли да откраднат цд-то.Тършували са в жабката,и май нищо не липсва,само сега се сетих за една карта непомня дали е там.
Чувството да си намериш така колата е адски неприятно.А днес и цял ден сняг вали,та беше пълна със сняг.
Аз да попитам,намират ли се такива стъкла лесно,мойто е и фабрично леко затъмнено?
Ако може да препоръчате и къде ще го поставят качествено?
И аз изгърмях!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- koziak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря ви много за отговорите.Обиколих по Симеон и искат по 40 лева за втора употреба.А от Булинс ме пратиха в Кобра.Там ми смениха стъклото за 33.30 с ново,заедно с работата.Момчетата там пипаха много старателно,даже изпрахосмукачиха колата,че стъклата не ги бях събрал.
А по готиното в цялата работа е,че преди бях пуснал тема за проблем с предно дясно ел.стъкло.Сега след смяната проблема го няма
А по готиното в цялата работа е,че преди бях пуснал тема за проблем с предно дясно ел.стъкло.Сега след смяната проблема го няма

- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Момчетата от Кобра работят много добре,единствения проблем е че стъклото което си сложил е по-тежко от оригиналното и ще ти тормози машинката !!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”