Регионална североизточна среща - 18.03.2007 г. 11ч Търговище
- LORD_OF_PAIN
- Автомобил:
- Двигател:
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
LORD_OF_PAIN написа:Аз предлагам срещата да е в Шумен. Мисля, че там е най - добре и май той се пада по средата. Ееее остава по далеч колегите от Търново.
А идеята много ми допада. Ако съм свободен и аз ще дойда. А и чесно казано това ще ми е първата сбирка.
Ти хубаво предлагаш ама май няма нито един колега отШумен който да е проявил интерес А иначе за центъра единствено твойта дистанция се скъсява с окололо 40км. а на другите им се увеличава.
- wierdo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За мен не от кой знае каква важност да бъде в Търговище тоест където и да се състои срещата пак ще дойда, но предложението и организацията са отправени от колегите от Търговище, както и там е обявена срещата и да се променя в последния момент смятам за неуместно.
Можеби 2-рата среща през годината ще е на друго място, аз викам да си направим и една пу мурету през лятото, мисля че всички ще ме подкрепят да отидем на гости на колегите във Варна, морето, тралалала
Можеби 2-рата среща през годината ще е на друго място, аз викам да си направим и една пу мурету през лятото, мисля че всички ще ме подкрепят да отидем на гости на колегите във Варна, морето, тралалала

- popyi
- Автомобил:
- Двигател:
iurimil написа:ЕТО и ШУМЕН сме тук.За 1 Април съм обаче, че нещо ме е подпалила работата.Ние сме двама - и понеже караме едни и същи автомобили GTI-та на работа ни викат ЧЕРНУШКО(моя колега) и СИВУШКО(съм аз).
ще се радвам да се запозная със СИВУШКО и ЧЕРНУШКО- колеги надявам се да можете да се освободите на 18.03 за да се видим.
Айде със здраве

- aminohus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм за 18.03.2007 в Търговище
И аз съм за 18.03.2007 в Търговище
Иначе съм от Кубрат!
Иначе съм от Кубрат!
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мен ако питате в Шумен ми е по-удобно,но в името на марката бих се разходил
Ако е за Шумен с другите колеги от Шумен трябва да помислим (ако има такива де) ,къде ще организираме срещата
Относно датите ,като че ли на 1ви ще е най-удачно,но явно повечето колеги предпочитат 18ти та затова ,ако може да се реши твърдо ,коя ще е дата за да знам кога да се прибирам.

Ако е за Шумен с другите колеги от Шумен трябва да помислим (ако има такива де) ,къде ще организираме срещата

Относно датите ,като че ли на 1ви ще е най-удачно,но явно повечето колеги предпочитат 18ти та затова ,ако може да се реши твърдо ,коя ще е дата за да знам кога да се прибирам.