Катастрофи...поуки разни...
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Катастрофи...поуки разни...
Днес за 20 минути по плевенските улици видях 4 ПТП-та, едното с 3 коли. Малко хлъзгаво и резултатът е на лице...
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Каква ли трябва да е скоростта, за да не остане нищо от колата? Без думи съм
- IceHeart
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.8 AGN
Порше с 200 и повече километра излита от магистралата близо до Атина и удря паркирал на паркинг автомобил. В него умират млада жена и бебе! Бащата излиза от тоалетната и гледа безпомощен как семейството му гори!
https://www.facebook.com/diasostis166/v ... 417750547/
https://www.facebook.com/diasostis166/v ... 417750547/
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
IceHeart написа:Порше с 200 и повече километра излита....

http://dnes.dir.bg/news/koli-Germania-p ... 55931?nt=4
В Германия са втвърдили положението. Сещам се за ония нашенски мангали дето единия уби 2-ма младежи на тротоар докато се състезават - май и той попада в същия раздел.
В Германия са втвърдили положението. Сещам се за ония нашенски мангали дето единия уби 2-ма младежи на тротоар докато се състезават - май и той попада в същия раздел.
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъпа работа, лека му пръст на човека...
http://dnes.dir.bg/news/mvr-pozhar-petr ... 5478?nt=10
Шофьор е загинал, след като автомобилът му се е възпламенил по време на движение, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.
Сигналът за инцидента, който е станал в района на разклона за петричкото село Старчево, е подаден около 9.55 ч.
Избухнал е пожар в лек автомобил "Фолксваген Голф" по време на движение. Шофьорът е загинал на място, а тялото му е овъглено. Самоличността на водача е в процес на установяване. За случая е уведомена РП-Петрич.
Работата по установяване на причините за инцидента продължава.
Колата е на 27- годишен мъж от Старчево, който работи в София, а майка му в Гърция. В селото е само баба му, предаде местният "Струма". Дали обаче той е бил зад волана не е ясно, тъй като у изгорелия няма документи.
Според първоначалната информация е имало изтичане на газ, а водачът без да подозира е запалил цигара и последвали експлозия и пожар. От ударната вълна овъгленото тяло на шофьора е изхвърлено в полето встрани от пътя.
http://dnes.dir.bg/news/mvr-pozhar-petr ... 5478?nt=10
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv ... dve-825987
Късмет, че не имало пешеходци в района.
Късмет, че не имало пешеходци в района.
- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
Било е зверски удар, за да разполови така колата.
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
По-скоро колата е събирана от две коли, затова се е разцепила така. Кой знае колко такива се движат по пътищата...
- Курт Деликуртев
- предупреждение за БАН
- Автомобил: Passat Variant 2001
- Двигател: AWT
Разцепени леки коли от катастрофи има не само в България, дори не са стари като тази горе!
-
- Автомобил: VW Golf 5
- Двигател: 1.9 TDI 2007
Днес някакъв малък тиквеник видимо не по - голям от 18-19 годишен, за съжаление на всички ни с Голф 4 - ка, за съжаление, че срами марката, първо ме изпревари на двойно непрекъсната в час пик на място, където излизат коли и пешеходци от всякъде, после се пробва да изпревари друга кола пред мен, в моята лента, само че от дясно, и след като за малко да се натресе в спрелия рейс, и след като го подминах и не пуснах да ме засече, след 100 метра се пробва да се изравнява с мен и да ме лъже, че ще ме блъска странично. Каймака на всичко беше, че пишлемето, което главата му едва се показваше над нивото на прозореца, започна да псува и всярчески да си търси боя. Окей, ако детето ми не беше в колата, най вероятно щях да му покажа нагледно къде се намира ауспуха му. Само едно се чудя.... Малкия пикльо толкова ли няма инстинкт за самосъхранение?!? Ако не се натресе някъде с начина си на шофиране, или не качи някой на капака си, то по всяка вероятност някой ще го насили на някой светофар. Каква му е идеята за живота и има ли такава?!? Така или иначе записа от видеорегистратора със сигурност ще стигне за глоби поне по 2 параграфа - неправилно изпреварване и нарушаване на маркировка, за съжаление простотиите му странично от мен няма как да се запишат, но все ще си получи акт. Дано само не блъсне някой, докато татко му, му издърпа ушите...
gugun4u написа:докато татко му, му издърпа ушите...
Спокойно, баща му почти сигурно е подобен тъпан.
-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
То само един ако беше да се чудиш, ама повечето всеки кара както му е кеф и никой нищо не го интересува. Фатката е да може да се предпазиш а не кой на кого ще гледа аспуха. Другото което е като видите човек с чужда регистрация(от друг град), бъдете по толерантни на пътя.
Лятото ми се наложи да ходя на Велинград и в Пазарджик карах полека за да мога да гледам табелите и отзаде всеки втори ме натискаше а един не се замисли защо карам полека при положение че виждат от кой град съм.
Лятото ми се наложи да ходя на Велинград и в Пазарджик карах полека за да мога да гледам табелите и отзаде всеки втори ме натискаше а един не се замисли защо карам полека при положение че виждат от кой град съм.