Питане към колегите навътре с компютрите
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питане към колегите навътре с компютрите
Съжелявам за заглавието ама това се сетих. Проблема ми е следния:мой добър приятел се купи компютър за пръв път и сега ме вика всеки ден да му обяснявам или инсталирам нещо, обаче това всекидневно ходене не ми се отразява добре на джоба- та въпроса ми е може ли и как мога например от домашния си компютър да му бъркам из неговия да му инсталрам без да ходя до тях. В службата използваме "VPN" - но идея си нямам как се прави и как работи- като имам проблем се обаждам на ИТ отдела и натискам ВПН и те ми оправят всичко????
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Също можеш да пробваш с Remote Administrator 2.2 , супер лесен е за употреба и инсталиране , има го навсякъде , аз го ползвам тука в работата с тая програма влизам по компютрите на клиентите , виж наистина дали е с реално IP , ако е с реално в самата програма има да си създаваш компютър , като кликнеш там си въвеждаш IP-to му и си го кръщаваш от там нататък е лесно , ако искаш пробвай, въпроса е че и на него трябва да му го инсталираш Remote-то 

- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Даааммм всички програми действат добре
кофтито на Remote Desktop е че ако твоя компютър е с по-малка резолюция от тая на тоя дет влизаш ще му разместиш иконите
, а иначе дори и да е с вътрешно IP ако доставчиците не са сложили ограничение на портовете , може директно да се влезне през сървъра , за това му предложих и Remote Administrator програмата защоъто тя дава тая възможност
;) и все пак както си решиш колега 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buFka написа:hristian37 написа:а с FIREWALLA ще имам ли проблем и да ви попитам -имаше един сайт дето ти показваше ИПто знаете ли го че не мога да се сетя
питай уиндоуса бев комманд промпта пишеш ipconfig /all и си пей сърце...
ще пробвам и след около 30мин ще пиша дали съм успял - използвам уиндоуския firewall -разрешени не може ли да се даде само, без да се спира????
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hristian37 написа:имаше един сайт дето ти показваше ИПто знаете ли го че не мога да се сетя
www.nwtools.com
buFka, ела тук на моя комп, напиши ipconfig /all и ако после ми кажеш външното IP, черпя колкото можеш да пиеш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”