След няколко месечно търсене на кола един приятел ми писа да му дам някой лев повече и да ми даде въпросния голф който си мислех ,че няма да бъде продаден дълго време....та както и да е това е 3-тото тди което купувам и този път съм уцелил десетката,ако четеш това (евала баче Коле) колата е перфектна както ми каза, колата е 96г производство 1.9 тди 90коня вариант синхро на 167 500 км реални. Упощена от към екстри единствено клима , шибедах, и Аirbag но общо взето друго не ми е нужно.доста запазен екземпляр и единственото безшумно тди което съм виждал и карал , а колкото до синхро системата бях много скептично настроен към тази кола но безоснователно вече 2 месеца я карам и впечатленията са ми многоооо добри,бях чувал какви ли не глупости че синхрото не е надеждно чупливо и какво ли не ,е дами и господа когато една система е обслужвана на време всичко е то,работи както на пред така и назад на пътя се държи страхотно.3-ти собственик съм на колата.Докарана в България на 103 000км и не беше карана няколко години,благодарение на моя приятел беше възродена така да се каже техническото състояние е без каквато и да е забележка интериора също единствените забележки са външни но живот и здраве и тяхния ред ще дойде. Ето и няколко снимки

[attachment=0]33.jpg