дойде и моят ред

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
kopitko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

дойде и моят ред

Мнениеот kopitko » Сря 28 фев 2007 16:12

ставам сутринта да утида до болницата и хоп счупено прозорче и отворед преден прозорец.приближавам се и гледам 3те наредени коли пред блока ми разбити по същия начин.От моята липсва шапката ми (цдто не е пипнато) а от корсата до мен липсваха 2 шоколада и цигари ( каза ми собственичката на колата)
явно някой ги е сецнал и са избягали та се разминахме с липси на по скъпи атрибути.
аз чакам ...... кога ще дойде моментът да хвана някой такъв и ше си изкарам всички проблеми върху него даже ще го завържа и ще пусна тема който иска да идва да помага !!!!
Хайде със здраве :)

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Сря 28 фев 2007 16:14

как ще чупиш кола за една шапка бе баси....и един шоколад....тоя смотаняк да беше дошъл да ти я поиска сигурно щеше да му я дадеш...

Потребителски аватар
kopitko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kopitko » Сря 28 фев 2007 16:16

братле сигурно са искали и цдтата но някой ги е сецнал...... иначе просто мислех че нищо не може да ме изненада вече но ако е било за шашката и шоколадите просто СЪМ изумен:)

Потребителски аватар
koziak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koziak » Сря 28 фев 2007 16:25

Това в кой квартал ти се случи?Мен вчера ми разбиха мойта в Банишора.Тука някой от доста време насам джамбази колите,редовно има изгорели съседи.

Потребителски аватар
Nick_axe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nick_axe » Сря 28 фев 2007 16:26

Като гледам снощи в София-тя е било интересно - от форума 2 броя колеги изгоряли със счупени прозорци.
:evil: Почвам да си мисля че е по-добре да не се заключва колата :twisted: :twisted:
Ма сигурно по навик наркотата ще чупят вместо да отворят(бял ден да не видат :!: )

Потребителски аватар
kopitko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kopitko » Сря 28 фев 2007 16:29

ХАХА от Изток съм
е ако ще си оставяме отворено ще слагаме бележки НЕ РАЗБИВАЙ ОТВОРЕНО Е :)

а по данни на 1во РПУ имало над 20 подобни случая за последната седмица в околностите

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Сря 28 фев 2007 16:32

kopitko написа:ХАХА от Изток съм

:shock
Днес не съм с колата и сутринта даже не я погледнах, дано довечера няма изненада...

Потребителски аватар
kopitko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kopitko » Сря 28 фев 2007 16:33

дано :) от утре се хващам на нощни хайки с приятелите пък дано ми излезе късмета :) и на дрогерите също

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 28 фев 2007 16:38

kopitko написа:дано :) от утре се хващам на нощни хайки с приятелите пък дано ми излезе късмета :) и на дрогерите също

на мен след като ми разбиха колата преди време 3 нощи обикалях със скутера квартала с надежда да намеря някой чораджия, но нищо!

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Re: дойде и моят ред

Мнениеот Dpop » Сря 28 фев 2007 16:53

kopitko написа:... аз чакам ...... кога ще дойде моментът да хвана някой такъв и ше си изкарам всички проблеми върху него даже ще го завържа и ще пусна тема който иска да идва да помага !!!!
Хайде със здраве :)

Ще си направим и списък на желаещите и ще го работим на почивки. Аз съм близо до твоя квартал, само едно шосе ни дели.
Е това не е първия случай за който разбирам, че са разбили кола заради нещо, което не предполага такъв вандализъм, но си мислех, че е останало в миналото.
А доколкото си спомням това е 4 или 5-то посегателство от началото на месеца на автомобил от форума.
Съжалявам колега за това, което те е сполетяло.
Запали една свещ в църква и се помоли :bishop да не те среща повече :evil:

Последна промяна от Dpop на Сря 28 фев 2007 17:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Сря 28 фев 2007 17:10

Баси, аз държа в колата кутия с 2 (две) резервни цигари, ако случайно закъсам и пакетче салфетки, слънчевите ми очила също са долу в нишата пред скоростния лост.......май ще трябва да ги махам......че току-виж.....

Иначе сериозно - подобни копелдаци заслужават бой с тояги до обезобразяване и инвалидност голям процент.. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 28 фев 2007 17:39

аз съм почти сигурен, че в голям процент от случаите на подобни "кражби" става въпрос точно за вандализъм - някой келеш се напил и кво да правим сега, я, шапка, дай да си я взема. или пък просто ей така - дай да трошим. ако щете вярвайте. понякога много ми е забавно като чета в подобни теми (съчувствам адски много на потърпевшите, не ме разбирайте погрешно), но тия наркоманчета големи крадци ги изкарахте: каквото и да стане - все те виновни! а съм сигурен, че половината "наркоманчета" са мазни гадни мангасари. съжалявам, че наруших правилата. :oops:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 28 фев 2007 17:43

bbaev написа:аз съм почти сигурен, че в голям процент от случаите на подобни "кражби" става въпрос точно за вандализъм - някой келеш се напил и кво да правим сега, я, шапка, дай да си я взема. или пък просто ей така - дай да трошим. ако щете вярвайте. понякога много ми е забавно като чета в подобни теми (съчувствам адски много на потърпевшите, не ме разбирайте погрешно), но тия наркоманчета големи крадци ги изкарахте: каквото и да стане - все те виновни! а съм сигурен, че половината "наркоманчета" са мазни гадни мангасари. съжалявам, че наруших правилата. :oops:
абе мани не ми се почва щото да се оплакваш .... се тая. номера е ако го набарам тоя дето ми е издрал вратата до желязо :evil: защото това е или от завист или от келешлък...
ама си немат работа некои хора..... :twisted:

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Сря 28 фев 2007 17:44

santo_trafficante написа: келешлък...

:да:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател: