Как са ви вратите?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:Венто с 2 врати
Ето ти Vento с 2 врати

http://vortex3.rely.net/gallery/albums/ ... pe/006.jpg
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaio_baio написа:vw_golf_2_Memphis написа:Венто с 2 врати
Ето ти Vento с 2 врати![]()
Сега ако постнеш и кабрио

- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
CellNet написа:zaio_baio написа:vw_golf_2_Memphis написа:Венто с 2 врати
Ето ти Vento с 2 врати![]()
Сега ако постнеш и кабрио![]()
![]()
Взимам шлайфа и слизам долу!!!

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мога да ви кажа какъв е източника на проблемите:
МОя голф е двойка, и шофиорската врата е по увиснала малко и понякога не се затваря ор раз, но още не е страшно, обаче ако кажете как ще си го оправя. Обаче другата врата(дясната) се затваря като хладилник, просто я пускаш и тя си се затваря. Обаче не знам какво имат хората против моята кола - всеки който се качи я треска като че ли е москвич. Това е нещото което ме кара да побеснея, и започвам да крещя и почервенявам и се депресирам и не знам
ставам опасен. Вчера повозих малко мамчето из квартала понеже трябваше да си вземе нещо от неква приятелка и после като тресна врата и така и се рязкрещях че после ми стана неудобно и и се обадих да и се извиня.
Другото което ми прави впечатление е че доста хора като се качват в колата се опират на врата (като е отворена се хващат отгоре и се кесят. смятам че затова провисват.
Но все пак кажете как става и ще си оправя моята, нея поне никои не я тряска
МОя голф е двойка, и шофиорската врата е по увиснала малко и понякога не се затваря ор раз, но още не е страшно, обаче ако кажете как ще си го оправя. Обаче другата врата(дясната) се затваря като хладилник, просто я пускаш и тя си се затваря. Обаче не знам какво имат хората против моята кола - всеки който се качи я треска като че ли е москвич. Това е нещото което ме кара да побеснея, и започвам да крещя и почервенявам и се депресирам и не знам
ставам опасен. Вчера повозих малко мамчето из квартала понеже трябваше да си вземе нещо от неква приятелка и после като тресна врата и така и се рязкрещях че после ми стана неудобно и и се обадих да и се извиня.
Другото което ми прави впечатление е че доста хора като се качват в колата се опират на врата (като е отворена се хващат отгоре и се кесят. смятам че затова провисват.
Но все пак кажете как става и ще си оправя моята, нея поне никои не я тряска
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”