На твое място бих поискал от собственика остатъците от ключа и/или да си оправи текущото каско с "изгубения" ключ. След това, купувай ако си решил. Защото като нищо ще го пратят в Порше да му разкостят колата за 1000+ лева.

DoH_KuXoT написа:...
п.с. Пасата поне по снимки не изглежда никак зле и има доста приятни екстри.
Vasseto написа:DoH_KuXoT написа:...
п.с. Пасата поне по снимки не изглежда никак зле и има доста приятни екстри.
Приятните екстри ги няма в тоз Пассат. Глеедам само RNS 510 с камера за заден ход и евентуално парктроник. Провери навигацията работи ли. Има ли Bluetooth. Ключ с Kessy мисля не е толкова пари. То май обикновен ключ излиза 150-200лв.
Цитат от обявата: " с най висок клас екстри за модела "
Какво да кажа за Front Assist, Line Assist, ACC, Side Assistи много други все такива екстри с които да се забавляваш...
P.S. Front Assist ме е спасявал поне 4-5 пъти от удар. И около 3-4 набива спирачки заради мен самия. Като ме домързи да карам си включвам ACC и се лепвам зад някой и лижерно само се държа за волана.
Mishonti написа:И аз не знам как се втурваш да купуваш кола за тези пари без сервизна история, с един ключ и изключително мърляв вид. А и тия джанти....
В каското ако са описани два ключа, при смяната на собственост трябва да декларираш и ти два. В противен случай се сменя всичко от до, влизаш във филм и сумата ще е 1000+лв поне..
Mishonti написа:На каското ако му остават още 6м до изтичане?
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 73 госта