Днес за малко да гепя колата на някой колега. Бях си паркирал на ул. "Княз Борис 1", свършвам си работата и си отивам при колата, вадя си ключа, завуртам в ключалката и нещо не става да се отключи, втори опит и готово, отварям си и тъкмо да седна и гледам един Амбипур (а аз нямам) и си викам "Абе кво стаа тука бе" - огледах се вътре, а то съвсем различна кола.
Мале, некакво тъпо тъакова ми стана и заключих му я на човека, а то аз съм бил спрял през една кола напред и хората ме гледат и ми се смеят, абе ташак голям, ама умрях от срам.
Искам да се извиня на колегата за случая, ако влиза в форума дано да ми види темата.
Полото беше GT, с регистрация "СО......". Това се случи днес около 11:00 - 11:30

За малко да стана джамбазин :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kalinveliki
- Автомобил: VW T4
- Двигател: 2.4D
- Контакти:
Един приятел паркира коли пред ресторант в софия и се опита да запали една S класа, и след като неможа да я запали отишъл при клиента да му каже че неможе да му я докара от пред....станало интересно като разбрал че е объркал колите
, моя голф с комшииската 2-ка преди да я продаде и сега с 3-ката си има еднакви ключове 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Минава покрай мен сеат кордоба (1:1 с тази на един приятел) и аз му махам и той спира.. (със затъмнени джамове е) .. отивам до пътническата врата.. отварям и тържествено заявявам "КО СТАА ЛЕК!" и гледам .. някакво доста потресено момиче и едно доста едричко момче..
спогледахме се .. оня колкото и да беше голям беше потресен от случилото се.. аз погледнах тъпо.. казах "А.. сбърках..." той каза "ми май да..." и си тръгнах
след това ходих червен цяла вечер от срам деа
спогледахме се .. оня колкото и да беше голям беше потресен от случилото се.. аз погледнах тъпо.. казах "А.. сбърках..." той каза "ми май да..." и си тръгнах
след това ходих червен цяла вечер от срам деа

Ами аз веднъж на старата си работа имахме един Нисан Съни.Колегите се бяха прибрали предната вечер много късно и на следващия ден естествено трябва да закъснеят а на мен ми трябва колата та пушек се дига.И с една отвертка си я отключих с много малки затруднение и с един обикновен(явно не чак толкова обикновен)ключ от малко катинарче, мушнах и от сефтето си запали колата, после махнах ключ и колата продължи да си работи.
Докъто се върна колегите бяха дошли и си бяха нахапали ноктите, че колата била открадната тъй като ключът е в тях.ХАХАХАХХАХАХА

Докъто се върна колегите бяха дошли и си бяха нахапали ноктите, че колата била открадната тъй като ключът е в тях.ХАХАХАХХАХАХА

Върни се в “ОФФ-Топик - други”