https://m.mobile.bg/details/21457112767361068 ... ПАЗЕТЕ СЕ! Колата е 2009г. по VIN. Супер нагъл тип, който се представя за частно лице, а става въпрос за автосалон Dynamic, Горубляне. По време на опита за продажба светна CHECK лампата, след което грешката предизвикала светването и беше отстранена!
На горубляне не стъпвам иЗобще. А като видя "Реални километри" + "Напълно обслужена" и бегам бате.
Мойта кола я взех от Автокъща МАК. Много съм доволен. Основно обслужване в ГЕРМАНия и според Никси колата си заслужава и е читава. Всичко е тип топ. Само нафта и на педала.
Автокъщите на Горубляне, имат абсолютно същия бизнес модел, като автокъщите извън Горубляне. 80-90% от колите са мапудрен скрап, но тук таме изпадат читави.
Е да де ама това със Северна Италия и Южна Австрия е прекаляване с лъжите. В северна Италия били богати и си поддържат добре колите, а в южна Австрия няма сняг и ръжда. Бая на юг ще е и сигурно няма никакви планини. Веднъж попаднах на такава и учудващо австриецът си беше монтирал нафтова печка - ей така, ако случайно замине "на север" и го хване студа.
Има още но да не прекалявам все пак. Идеята ми е очевидно тоя човек 46 и 48ма година набор едва ли са колекционери на всякакви коли и автокъщата да купува само от тях. Пък и първи собственик на всяка една от тях, много съмнително.
Междудругото, точно при този търговец многократно съм попадал на 20+ годишни коли, видимо много прави и на много малък пробег. Обявите иначе звучат абсурдно.
Този "търговец", не е ли Стефи ауто?Имаше тема за неговата лоялност...защото и неговите кенефи там до бариерата стоят и чоплейки семки чакат да дойде някой балък.
Точно там (автоборса динамик) седят колите на Стефи ауто (Петър май се казваше). Не че има някаква разлика между него и другите авто търговци... Още повече, че там е мястото на уникатите , само за ценители.
Последна промяна от richko25 на Пон 12 апр 2021 15:27, променено общо 1 път.