Здравейте!
Искам да попитам дали има някаква разлика в окачването м/у B5 и B5.5, по-специално в носачите и хидравличната рейка (на В5 suxz), и ако има разлика, то дали В5.5 е малко по-високо и по-държеливо откъм окачване
Разлика в окачване м/у B5 и B5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз си вземах за моя пасат 1999та тди два предни леви горни за по 50 лева бройката. едно приятелче дето ми ги сменя каза че са екстра, ще ги видиме колко ще изкарат, а пича дето ми ги продаде, също познат каза че ми дава два за по малко от един
такаче кой как се уреди. Пак казвам не знам колко ще изкарат, но времето ще си покаже.

- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
niks76 написа:абе и аз моите долните носа4и и "биалетките" ги взех за 330 лв,но 4акам да видя колко ще издържат,а на старите ми бяха разбити само втулкитеама тоя път втулките си ги взех направо от ФВ-дилъри;само 4е при тях само един носа4 струва 140 евро-аи праите сметка за оригинала и останалото
Е това е истината! Постоянно се коментира цената на тия носачи и цените варират от 30 до 300 лева. Истината е че оригиналните части са си скъпи, а това че се търсят евтини алтернативи като рециклиране и пр. не е лошо, но не е същото като да са оригинални. Затова цени от сорта на 50 лв за нов носач звучат малко несериозно!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе то има и една приказка че тея носачи струваха по 120 лева единия и 125 лева другия, та ако някой смята че цената е фактор - не и за България - за това момчето ми се усмихна и ми каза че ми дава два за по малко от един. Иначе и на мене ми бяха разбити втулките само. Също така нямате абсолютно никаква гаранция официалния вносител какво ви продава, защото там пък какви далавери стават. Мене за едно нещо ме посъветваха да си го търся втора употреба. Така че късмет 

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
в БГ все още може да става далавера и при вносителите,ама тук е невъзможноzaro написа:Абе то има и една приказка че тея носачи струваха по 120 лева единия и 125 лева другия, та ако някой смята че цената е фактор - не и за България - за това момчето ми се усмихна и ми каза че ми дава два за по малко от един. Иначе и на мене ми бяха разбити втулките само. Също така нямате абсолютно никаква гаранция официалния вносител какво ви продава, защото там пък какви далавери стават. Мене за едно нещо ме посъветваха да си го търся втора употреба. Така че късмет

законите се спазват строго в това отношение

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега аз това имам впредвид, ако мислиш че не се правят далавери и в юнитрейд ти казвам че не е така, пак може да си купиш скапани части на високи цени, и страшно много хора в бг го правят
знам за хубави магазини със традиции който пускат по някя серия осакатени продукти и избиват печалба от тях, за това и тука " познатите търговци" ти казват вземи от това не от онова
Я в този ред на мисли и в духа на темата ми кажете как ви се струват 270 лева за външно каре, ляво, ако има значение:)

Я в този ред на мисли и в духа на темата ми кажете как ви се струват 270 лева за външно каре, ляво, ако има значение:)