group® написа:Ако се замислите основно мнения за даден сервиз трябва да идват от клиенти. Тук и в другата тема почти няма такива.
В другата тема имаше постоянно осмиване на други сервизи с тяхното непрофесионално отношение към автомобилите.
Така както автора на старата тема има право да коментира други сервизи и хора, така и аз (например) имам право да коментирам неговия непрофесионален начин на работа.
Понеже съм водил обучения, workshop-и и т.н. в България зная как се прави това напълно законно, зная и кой и как има право да издава учебници и учебни помагала, зная и какво е да притежаваш или работиш с акредитирана академия, то мога да имам мнение за случващото се с този сервиз/академия/..
То се вижда, че огромна част от извършваните дейности са полузаконни или незаконни. Та след като този някой си позволява да извършва нещо не с пълните изисквания на закона, то той би правил това и с всичко останало. И когато виждам такива действия, считам че мога да изкажа своето мнение свободно.
П.П.: По същия начин без да съм притежавал VW с 1.4TSI двигател с верига, мога да имам мнение, че този мотор ще доведе до скъпи ремонти на собственика му.