е баси, само 10к ли трае това почистване Представете си за 30 минути какъв е ефектът. Преди време много се ровех за водородна клетка монтирана на дизел.... та, имаше едно клипче където един на голф 3 карал незнам си колко км. След като го разглобил да види какво става с тоя водород вътре бутала и клапани като нови - чистички без нагар Обаче за 30 мин почистване ...
Колеги ако знаех че тази тема я има нямаше да пиша в раздел дизелова апаратура . Там описах как сами да си чистите изпускателната система . Темата е поддръжка на турбо и катализатор за по-дълъг живот .
Колеги карам Пасат б 5 афн 110 коня и геометрията ми доста зацапана защото от 70 дни не съм я карал на дълъг път и започна да забива и даже веднъж пренаду и изгасна в движение.Знам за почистването на турбината с спрея.за фурни и съм го правил няколко пъти и има ефект,но този път съм решил на направя по генерално почистване.Свалянето на турбината не е оферта и въпросът ми е дали има ефект от това водородно почистване конкретно за АФН мотор и ако има колеги които са почиствали АФНи моля да споделят какъв е бил ефекта.Мерси предварително.
Здравейте колеги,въпреки съвета на Владо Тонев,че водородното почистване няма да има ефект реших да го пробвам и останах крайно разочарован.Отидоха на вятъра 50 лв и две три кила нафта ефекта беше почти нулев,преди почистването турбината забиваше на 3100 оборота на четвърта , а след почистването на 3400 оборота (съвсем малко по късно)даже и смрадта в смукателите която я имах не беше почистило същата си я намерих там където се маха агр клапана.След водородното почистване реших да направя почистване с доброто старо спрейче и всичко си дойде на мястото.На четвърта скорост 160 км на 4200 оборота без проблем няма забивки няма нищо,така че да обобщя за почистване на турбина с променлива геометрия водородното почистване НЕ ПОМАГА,жалко че го разбрах по трудния начин с 50-60 лв назад.