К.Одаджийски написа:Интересна история, момчето се издига. От измама за 450 лв успява да стигне до измами за стотици хиляди левове, а аз ще гледам да сменя тампон на носач и да му рециклирам шарнира вместо да сменя цялото окачване
Да така е!
Ние балъците ще бъхтим за да ни тъпчат. За 14-15 години в които се занимавам с тази дейност, никога не съм сменил излишна част с което съм изгубил много и пари и клиенти - клиенти които решават, че не виждам за какво ства дума, а не разбират, че се опитвам да им спестя пари от ненужни смени.
За колегата Райно, когато се запознахме /донесе ми едни части за А4 1.8 турбо/ попитах го мога ли да работя с него защото търсех чрез кого да поръчвам оригинални части и ако не се лъжа той някак си ме пренебрегна - може би точно тогава беше при Крис.
В крайна сметка тези които не сте доволни - някой на сила да ви е накарал да ходите?
Аз в момента имам драма със въпросния сервиз, но не ми се говори за това в момента, но съм почти сигурен, че там в момента всеки прави нещо за което другите не са в течение.