Откачих акумлатора и бушона на газовата. Свалих свещите маи са оргинални имат емблемa audi vw, позачистих ги и зглобих за проба без бушона на газта. Запалих и пак причука леко на двапати , след което заработи нормално. Докато позагрее и закачих компа и имаше грешка 18010 нисак волтаж , след това потеглям за проба и чудо , варви си нормално без прекасвания . Утре щте взема нови свещи но не вярвам да е от тях.
Снимах ги но немога да я кача , щте пробвам после пак. Едната имаше по окоян вид от другите , и на двата краини цилиндара имаше масло по резбити. Сигорно е от гумички на клапаните че си го пипа стабилно.
Еми за мен не са бобини. Затова казах че сигорно са оригинални защото не са сменявани от доста отдавна. Съдя по това че имат емблема и се предаде китаиския ключ.
Последна промяна от br1lata88 на Пет 05 апр 2019 22:36, променено общо 1 път.
Свещите са ясни. Утре купувам нови , но не вярвам да е от тях тропането. Още се чудя за обтегача или маслена помпа, като чета по други теми са си като консуматив при този мотор.
Купих свещи ngk pfr6q . Реших и да махна тотала 5 на 40 като го замена с мотул 10 на 40, и при източването намерих малки черни парченца като от изгоряла гума + едно по едро кафяво кото бакелит. Пален ужас, мисля че е от оптегача , и още колко ли се пилеят ватре. Пълна скрап са тия мотори и с подражка като на ферари , за 15г. КОЧИНА.
Спокойно! Направи промивка на мотора - няколко пъти точил маслото. Ама работата отива май на отваряне на мотора. Но пък от друга страна гума и бакелит как ще стигнат до картера Първото е че биха изгорели от температурата.
Според мен, става дума за силно занемарен автомобил, на който маслото не е сменяно редовно. Това е възможно да е желирано старо масло. Както каза колегата, промивка. Каране с евтино масло за няколко хил. км (2-3хил), пак промивка и те така. Спри да гадаеш - изключи газовата история, карай на бензин и следи грешките. Рано е да отваря мотора.