Проблем с климатроника(Мк3 2.0 2Е)
Проблем с климатроника(Мк3 2.0 2Е)
Здравейте колеги. От няколко дни имам проблем с климатроника когато го пусна да обдухва предния прозорец духа през духалките на таблото която и друго опция да избере все през тях духа. От какво може да е проблема.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Проблем с климатроника(Мк3 2.0 2Е)
Или от счупено задвижване на клапите (останали са натам да духат) или от по-честия случай - заминали уплътнения на клапите.
Да си забелязвал да хвърчат дунапренчета в купето?
Да си забелязвал да хвърчат дунапренчета в купето?
Ами преди две седмици сменях радиаторчето на парното клапите бяха облепени всичко беше наред с тях. Сложих таблото пуснах климатроника духаше нормално навсякъде. Но донапренчета не са хвърчали.
Направи адаптации на клапите с ваг ком или аутоком ( каквото там имаш под ръка ). Може да са се ошашкали нещо при смяната на радиаторчето. А и така ще се разбере работят ли всички мАторчета на клапите.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Или имаш загуба на вакуум.
бат рамбо написа:Направи адаптации на клапите с ваг ком или аутоком ( каквото там имаш под ръка ). Може да са се ошашкали нещо при смяната на радиаторчето. А и така ще се разбере работят ли всички мАторчета на клапите.
Изпратено от моят A8 с помощта на Tapatalk
Може ли само да ми кажеш как става адаптацията на клапите през вагком.
Zdravko Zankov написа:Или имаш загуба на вакуум.
За вакуума от къде да търся проблема всички вакуум маркучи съм подменил.
Re: RE: Re: Проблем с климатроника(Мк3 2.0 2Е)
https://audibg.com/forum/index.php?/topic/93763-адаптация-на-клапата-на-парното-чрез-vag-com/Dimitr0w написа:бат рамбо написа:Направи адаптации на клапите с ваг ком или аутоком ( каквото там имаш под ръка ). Може да са се ошашкали нещо при смяната на радиаторчето. А и така ще се разбере работят ли всички мАторчета на клапите.
Изпратено от моят A8 с помощта на Tapatalk
Може ли само да ми кажеш как става адаптацията на клапите през вагком.
Това е за Ауди . Но едва ли е по различно за голфа
Ако вагкома не е оригинален мога ли да ги адаптирам клапите ?
Аз вагком имам ама не го ползвам , защото имам аутоком и wow na вюрт. За ваг групата са перфектни , а и са ми по лесни за ползване ( поне за мен ). Според мен програма няма как да не е оригинална . По- скоро хакерите я кракват и я човъркат там за да тръгва с не оригинален кабел ( може и да греша ). Та стигнахме до кабела и точно от него зависи дали ще ти отвори всички опции ( пак може и да греша ). Но това изобщо не ти пречи да пробваш то ще си проличи. А ако имаш познат с аутоком адаптирай с нея . Правил съм го работи .
Благодаря за отговора!
Последна промяна от IvanMan на Чет 11 апр 2019 18:22, променено общо 1 път.
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение. Използвай бутон "нов отговор".
Причина: Не е необходимо да цитираш предишното мнение. Използвай бутон "нов отговор".
За нищо. Като има развитие пиши какво е станало да знаем [emoji41]
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”