Промяна на височината на колата
Промяна на височината на колата
Здравейте колеги, интересувам се как да се повдигне колата? Какви са вариантите пружини от дизел , втулки ? И същевременно возията да се подобри. Да бъде по-мека. Освен нови тампони друго може ли ?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Промяна на височината на колата
viewtopic.php?f=5&t=352508
Нов член си,но запознай се с правилата.
Питаш как да повдигнеш кола.
Ама каква?
Голф, Жигули,конска кола?
Нов член си,но запознай се с правилата.
Питаш как да повдигнеш кола.
Ама каква?
Голф, Жигули,конска кола?
- jordan17772
- Автомобил: Golf IV 105ps + Passat B6 200ps
- Двигател: BCB + CAWB
За отзад си намери от голф/Бора комби. А за отпред от дизел автомат. В петък ще слагам предни от дизел автоматик и ще ти споделя с колко се е вдигнала.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Както е писал колегата по горе,за задни пружини от голф комби или бора.Аз моите ги смених направо с нови Каяба,за голф 4 комби.Отпред търсиш от голф 4 дизел може и да не е автоматик,че може трудно да се намерят.Аз предните ги смених с втора ръка пружини от голф 4 дизел.Имай предвид че колата ще почне да вози по твърдо.Слагаш пружини с по голяма товаропоносимост и ,ако са в комбинация с газови амортисиори пак от дизел става каруца.Стойката на колата се променя.Предницата се вдига и вече е на една височина със задницата,отначало може и да е малко по висока.
Re: RE: Re: Промяна на височината на колата
Добре ще следя темата.jordan17772 написа:За отзад си намери от голф/Бора комби. А за отпред от дизел автомат. В петък ще слагам предни от дизел автоматик и ще ти споделя с колко се е вдигнала.
Изпратено от моят TA-1020 с помощта на Tapatalk
Re: RE: Re: Промяна на височината на колата
Струва ми се неудачно това упражнение при положение че по твърдо ще вози. А нови тампони на амортисьори ще има ли ефект за по меко возене?Stoycho Nedelchev написа:Както е писал колегата по горе,за задни пружини от голф комби или бора.Аз моите ги смених направо с нови Каяба,за голф 4 комби.Отпред търсиш от голф 4 дизел може и да не е автоматик,че може трудно да се намерят.Аз предните ги смених с втора ръка пружини от голф 4 дизел.Имай предвид че колата ще почне да вози по твърдо.Слагаш пружини с по голяма товаропоносимост и ,ако са в комбинация с газови амортисиори пак от дизел става каруца.Стойката на колата се променя.Предницата се вдига и вече е на една височина със задницата,отначало може и да е малко по висока.
Изпратено от моят TA-1020 с помощта на Tapatalk
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Не коригира заглавието след две предупреждения.
Пускаш две мнения едно след друго, абсолютно не нужно.
Моля спри и подписа на телефона.
Запознай се с правилата на форума:
viewtopic.php?f=36&t=185202
Пускаш две мнения едно след друго, абсолютно не нужно.
Моля спри и подписа на телефона.
Запознай се с правилата на форума:
viewtopic.php?f=36&t=185202
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”