Бутални възвратни пружини?Ко е туй нещо!!!
-
- Автомобил: Polo 9N
- Двигател: ATD
Бутални възвратни пружини?Ко е туй нещо!!!
Днес гледах едно интерсно клипче,в което за пръв път видях пружуни(Piston Return Springs) вътре в цилиндъра.Интересно ми е хората които разбират и им се занимава да обяснят за какво служат.Интересно ми също така защо тази "екстра" я няма на европейския пазар.Ето едно клипче което показва какви дяволи слагат хамерканците по колите си.Интересното започва след 5:20
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бутални възвратни пружини?Ко е туй нещо!!!
Още не е петък:)
Инак тези хондови мотори са симфония на семплото съвършенство.
Инак тези хондови мотори са симфония на семплото съвършенство.
-
Първо бях се замислил ,че помагат за хода на буталото от ГМТ към ДМТ.После се замислих пак и установих ,че двете пружуни които оказват натиск на двете бутала на доло,срещат същото по-сила напрежението от другите две пружини които оказват съпротивление на буталата които се изкачват на горе.За недостатаци се досетих бързо но не и за предимство.Това дали е някакъв тунинг или си е заводско?
- PlamenDimitrov1
- Автомобил: golf 3 GTI _ 1Y
- Двигател: ABF 95 _ 1Y 93
Това, заедно със още няколко негови видеа, са по случай първи април - сещате се (денят на лъжата)
Таз годишното беше за вида въздух в гумите на колите ви и защо е важно през лятото да ги помпите с летен, а през зимата - зимен :D
Таз годишното беше за вида въздух в гумите на колите ви и защо е важно през лятото да ги помпите с летен, а през зимата - зимен :D
-
Благодаря вече ми стана ясно всичко :) :)