georgebonev написа: Но битката ще е жестока към края...
S.Stefanov написа:В слаба форма е, но проблема може би се крие зад това че няма мотивация. Няма я тази спортна злоба, която имаше след първата си титла. От друга страна Хамилтън винаги е мотивиран, напорист и най-вече хладнокръвен от него може да се учи Фетел. Малко ми прилича на историята с Прост и Сена. За другите пилоти нищо не споменавате дъвчем само магарето и швабата, холандчето и кенгуруто какво ще ги праим?![]()
110afn написа:S.Stefanov написа:В слаба форма е, но проблема може би се крие зад това че няма мотивация. Няма я тази спортна злоба, която имаше след първата си титла. От друга страна Хамилтън винаги е мотивиран, напорист и най-вече хладнокръвен от него може да се учи Фетел. Малко ми прилича на историята с Прост и Сена. За другите пилоти нищо не споменавате дъвчем само магарето и швабата, холандчето и кенгуруто какво ще ги праим?![]()
Кенгуруто се наигра с това Рено. Направи същото отсъпление като Уебър и напусна, а можеше да се наложи.
А на колегата Спас ще му кажа, че всеки един топ-пилот в даден момент от кариерата си е бил лайно, като някои не са спирали
110afn написа:А на колегата Спас ще му кажа, че всеки един топ-пилот в даден момент от кариерата си е бил лайно, като някои не са спирали
110afn написа:Виждам те разбирач си, като във всяка тема
Хакинен си беше топ.
Кими, харесвам го, но до тук. Стана световен, когато имаше най-малък шанс и от тогава няма никакъв хъс
За Хил какво? Искаш да кажеш, че беше над средното ниво? Замислям се гледал ли си формула преди 25г
Spas написа:110afn написа:Виждам те разбирач си, като във всяка тема
Хакинен си беше топ.
Кими, харесвам го, но до тук. Стана световен, когато имаше най-малък шанс и от тогава няма никакъв хъс
За Хил какво? Искаш да кажеш, че беше над средното ниво? Замислям се гледал ли си формула преди 25г
Разбирач съм, в бая теми. Гледам Ф1 от 1993та година. Хакинен си е топ, никога не е бил лайно и не бива да слагаш всички под общ знаменател, критерий е това на некомпетентност. А за Деймън Хил, ти какво искаш да кажеш, че е под средното ниво ли? Психика ли нямаше? Умения ли? Да не го обърка със Жак Вилньов?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта