Ето ви един разглобен на съставни части В8

https://www.autobild.de/artikel/vw-passat-variant-150.000-kilometer-dauertest-13922539.html
netizen написа:Какво имаш предвид зле ?
Проверявал ли си дали няма софтуерен ъпдейт ? На В7-цата ми след ъпдейт колата стана неузнаваема, коренно се промени поведение и т.н. към добро естествено.
KGL написа:Може би имаш някакъв проблем. Аз съм със същия двигател и нямам никакви грижи с превключването на скоростите.
netizen написа:Лага се оправя с кодинга който съм описал.
astragt написа:Нещо друго ми прави впечетление и ме дразни малко:
При спряла кола като отпусна спирачката и веднага сама вдига оборотите до към 1000, същото е и при аутохолд съвсем леко подавам газ, колата леко тръгва след, което вдига оборотите до към 1000 и чувствот е за малко "нервно" поведение при тръгни-спри цикъл. Също при спиране до покой ако леко намаля спирачното усилие в края за да спре плавно колата пак се опитва да вдигне оборотите. На място ако съм спрял при съвсем леко натиснат педал на спирачката оборотите отиват на 1000, ако натисна по-дълбоко/силно си падат на 750, леко ако намаля усилието /колата не тръгва, в покой е/ пак отиват на 1000, все едно се подготвя за тръгване с леко форсиране, ама малко ме дразни при лежерно каране. При б7-цата ми не е така. Идея ?! :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 136 госта