Колеги, в петък вечер хванах един мангасарян да краде от колите!
Прибираме се значи кам 23:30ч. и гледам някакъв се изнизва измежду паркираните автомобили, а едно Рено19 седеше с открехната врата!? Моя приятел спира и аз тръгвам след него с бърза крачка, а онзи си ходи все едно е на разходка! Реших да не тичам за да не го изплаша и след 150-тина метра го настигам. Питам го аз в готовност да го прасна "К'во правеше при колите бре?", а той отговаря най-спокойно "Срах!"

Хванах го за ръкава и викам "Ела да разгледаме колите на паркинга", а приятеля ми ходи отзад за да не се изниже. През това време другите викнали собственика на колата. Стигаме ние паркинга и гледаме и едно Опелче с открехната врата и...

Облегнахме го на една кола и докато чакахме да дойдат куките го понапляскахме още малко

Пребърках го и му намерихме личната карта плюс една дебитна но не на негово име, но нищо с което да може да отвори вратата! Питам го аз как е отворил, а ози вика че бил откючен багажника и оттам минал!? А Опела и той ли така?:dummy: Дойдоха куките и 2 пъти повече

Един го пита "Наркоман ли си, че ще те пребърквам и ако се убода на нещо ще те застрелям?" еи направо изстръпнах

: Снимаха...разпитваха все едно атентат е имало

После си го окараха, а на мен ми се сбъдна една малка мечта!