Според мен той е питал за излизане извън територията на залите и плаца,ясно е че до залите може да излизаш,явно и сега разбирам от него.че и миналата година е било така,както сега ни предопредиха при връчването на билета,защото миналата не присъствах и явно нещата още тогава са се променили,по миналата бях и слагаха печати и си ходихме до колите отвън и нямаше проблеми! Аз също смятам,че това е смешно,да бяха продължили със печатите,защото нямаше да има съмнения тогава,че някой ще може да се промъкне,а сега че някой може да си подаде билетчето на друг и да влезе и при положение,че точно заради това маркираха явно билета със маркер е грешна стратегия,защото хем ако излезеш с маркирания билет и решиш да се върнеш ще ти кажат ама този билет е маркиран вече и няма да те пуснат,защото може да си го подал на друг,хем аз съм си го платил,а немога да се върна в залата,ако беше със печата нещата не стоят така вече !!!!Ами ако съм си забравил телефона,ами ако съм си забравил 2рия обектив на камерата .....какво да им кажа отвън на билетното - моля снимайте ме със билета и уникалния код на него,че отивам до колата за нещо,за да мога да влеза пак..... Тва е пълен ЪПСУРТ извинявайте