Здравейте колеги, на туранчето ми забелязах, че тази сутрин ми е огънат задния калник, точно над гумата. Ходих при двама тенекиджии, но единствения вариант, който ми предложиха е изтъркване с флекса, след това издърпване с някаква машина, която прави точкото заваряне и пребоядисване на целия калник. Което ми се струва, че е доста неразумно боядисването на целия калник заради една малка вдлъбнатина. По боята няма кой знае какви надирания, с полиране и паста би трябвало да се оправи боята. Но пустото вдлъбнато място... няма ли някакви други варианти за поправяне на това място. Ето и снимки:
Огънат калник на туран
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Огънат калник на туран
Има,т.нар PDR- стига да намериш, кой може да го свърши читаво. Това са пичовете, дето изправят подбитости от градушки с помоща на различни щанги и едни джунджурии, дето се лепят с горещ силикон.
Това става, ако лака не е повреден,ако е повреден,търси предложения от хораь дето се занимават с т.нар. Smart/spot repaer.
Успех.
П.П имаш нещо и на ръба на вратата,но ще излезе с полиране.
Това става, ако лака не е повреден,ако е повреден,търси предложения от хораь дето се занимават с т.нар. Smart/spot repaer.
Успех.
П.П имаш нещо и на ръба на вратата,но ще излезе с полиране.
Някой знае ли в Пловдив, къде може да се намерят такива читави майстори, който се занимават с това PDR? Така като го гледам, мисля че лака не е повреден, защото при тези който ходих викаха че с полиране ще се оправи боята.
П.П. Знам, че има и по вратата, но с полиране ще се оправи.
П.П. Знам, че има и по вратата, но с полиране ще се оправи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Закарай, да ти полират боята,вдлъбнатината е малка,след две седмци ще и свикнеш, и вече няма да те дразни

Здравейте колеги, намерих фирма, която се занимава с pdr днес с паста минахме боята стана като нова, утре ще ходя при същия човек да ми я изправи. Благодаря ви много.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
хубаво е да споделиш какво, къде, цена
ще е от помощ и за други хора
ще е от помощ и за други хора
Човека я оправи за 3 часа някъде, въобще не си личи, че е имало огънато някъде. 80 лева струва базовия пакет, който включва до три вдлъбнатини. Ето сайта им: http://gradushka.com за контакти.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”