Колеги моля за съвети за избор на Golf IV 1.9 TDI ARL. Темата ми за избор на нов автомобил
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=87&t=479480 вече не е актуална за мен, защото след направените калкулации, просто не си заслужава парите. Доста се чудих след това какъв автомобил ще ми върши добра работа за 20000км годишно, да е лесен за сервизиране, сравнително евтин, нормален разход на гориво и стигнах до тази моя неосъществена мечта Golf 4 TDI/GTI 150 к. с. В годините Голф 2, Голф 3, Пасат B 5.5 ме радваха много и напълно задоволяваха нуждите ми, като мисля с този Голф няма да е по-различно - напълно адекватен автомобил за нашите условия, познат на майсторите, с купища части (а защо не и оригинални), морги и т.н. А и ще отговаря на обстановката пред панелния блок в който живея
Харесал съм 4 голфа по обяви, като ще ги подредя по желание -
1. Golf IV 1.9 TDI 4 Motion2. Golf IV 1.9 TDI GTI - предно3. Golf IV 1.9 TDI GTI - предно4. Golf IV 1.9 TDI GTI - предноМоля за мнения относно състоянието. Относно обслужването като цени грубо какво да очаквам? ПС - тук си отговорих сам, ремъци ролки, нищо питеснително :) Двигателите колко километра издържат приблизително преди основен ремонт? Нямам планове за тунинг, ще се кара стоков или с лек чип. Ще го купувам към средата/края на Юни. Бюджет нямам, само да си заслужава и да е истински.