пъти ми мигнаха светлините на таблото все едно гасне и се рестартира радиото и километрите, мислех си да не е клемата
на акумулатора да се измъква понеже преди 4 дни стартера правих и го махах да не ми пречи. Слезох стегнах ги (бяха си ОК)
и след 10-на мин каране колата огасна, спря и тока буквално.. загасна и фаровете и по таблото всичко 1:1 все едно акумулатора
изчезна. Спрях давам на контакт и леко светят лампите на таблото ама много леко и все едно пулисрат. Отварям капака и се чува как
някъде цъка явно дава късо.. на + клемата имам като бял прах леко и преди е било така и уж не било проблем. Най-вече ми се чу
от палеца и като завадих едния кабел ме бие ток :D Пускам аварийките и те се шашкат не цъкат както трябва. На кратко тоците
нещо откачиха тотално. На дали е ясен проблема или е само 1-2-3... 1000 вариянтите, но ако може поне нещо като за начало в
такава ситуация от къде да започна да изключа основни неща дали е от тях. Дали някъде някои + кабел е опрял в купето някъде
или тогава е друга ситуацията.
Всякакви идеи са добре дошли, не разбирам от тоци ама трябва да го подкарам голфа..