Утре, ако времето позволи, набирам материалите и започвам монтажа!

Вчера свърших повечето работа по окабеляването, но имах такова гадно главоболие, че не успях да го довърша.. Добре, че и времето се задържа стабилно, иначе нямаше изобщо и да го подхващам. Днес се събудих, нахъсан да довърша започнатото и какво да видя - дъжд...
Тествах и всичко е ток и жица.

Аз също обичам да си чопкам по колицата, това именно ме притесняваше, когато се преместих в Пловдив, че няма да мога да го правя. Но последните дни се случиха едни премеждия и разбрах, че мястото няма как да ти попречи, имаш ли желанието.
Да, имам проблеми с намирането на подходящата работа в големия град, но ще се справя, както винаги. 

Щом се продават свободно тези модули, значи според българските закони няма проблеми, стига да не пречат на правилната работа на мигачите.
В моя случай, при включен мигач, модулът се изключва и се активира секунди, след като изключи мигача. Също така, мога да регулирам яркостта, за да не заблуждавам останалите водачи, че съм подал пътепоказател - мигач. 

Нещо тези афтермаркет фарове, с лупите и трите LED диода, не се връзват с формата на колата. Прекалено модерни ѝ застават.. Пък и струват 400лв...

Сега всичко е кримповано и с обувки, за да няма такива мизерии.
Сетих се, че може би е за алармата, но мигачите не светкат, когато отключвам и заключвам колата, затова просто изолирах кабелите. 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта