Първа кола за жена до 4000лв. бензин
Първа кола за жена до 4000лв. бензин
Здравейте на всички. Видях темата на другата дама, но аз търся обратното на нейните критерии - бензин. Хората около мен ми казаха на тези години дори да не съм си помисляла за дизел, защото още с купиването трябвало да дам за ремонти още толкова колкото е колата. Това ще в първата ми кола и ми трябва да е нещо здраво, понеже докато свикна ще трябва да понесе известен тормоз, не съм карала бензин и ще има давене отначало със сигурност. Да е евтина за поддръжка и по-възможност да е с малкия данък от икономична гледна точка, а и аз изобщо не съм за кола с много сила под капака. Главно ще се кара градско и лятото до морето. Всеки ми предлага нещо различно, а мъжете които познавам карат доста по-скъпи автомобили и по-нови и не са запознати с това което аз търся. Дано джентълмените тук успеят да сложат край на тази мъка от безкрайно търсене. В тези 4000лв, ако влиза и началното обслужване ще е супер. За първа кола не искам да прахосвам твърде много понеже ще е главно да свикна с шофирането. Не съм напълно начинаеща, но има стаж за трупане. Много ми се искаше автоматик да е, но и от това ми казаха да бягам за кола на такива години. Всякакви предложения са добре дошли, извън VW също.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Първа кола за жена до 4000лв. бензин
поло/фабия 1.4
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Голф 3 последните години на производство. Даже ще останат пари за нови гуми - зимни и летни с джанти за всеки комплект.
Ако не е голф ще е хубаво. Цялата държава е пълна с такива, а и не ми допадат, още повече Голф 3.
- summer_smile_
- Автомобил: Passat B7 Alltrack
- Двигател:
Bubulina написа:Ако не е голф ще е хубаво. Цялата държава е пълна с такива, а и не ми допадат, още повече Голф 3.
Все едно слушам себе си преди години.

Моята първа кола беше Фабия 1.4 mpi 2001 г., в последствие ѝ сложих газ. Ремонтите са евтини, харчеше ми около 9 газ, което ми беше ок. Данакът беше под 20 лв. Карах я почти 4 години ежедневно, ходих до Гърция на къмпинг два пъти годишно и ми побираше багажа със свалени задни седалки. Препоръчвам. За марките извън ВАГ не мога да кажа нищо.
-
- Автомобил: VW golf 4
- Двигател: AZD 105 2000г
Ауди 3 1.8 125 коня с газ. Здрава и евтина за поддръжка . Само си я подбери да не е някоя кандидат-милионерка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Форд "Фокус"-бензин 1.6 16 клапана.
-
Забравих да споделя, ме съм от Варненска област.
Това Ауди е доста надалеч, а и бая ударено.
Шкода беше един ог първите избори понеже се напълни с тях по авто-къщите. Другите бяха Нисан Микра след 2003-та, Астра Бертоне, VW Beetle и няколко френски и италиянски автомобила, но и от тях ми казаха да стоя настрана, че били чупливи и със скъпи части. И това е главния ми проблем, казват ми да стоя от всичко настрана. Затова се нядявам тук някой да каже ето тези марки с този двигател са добри, вече намери по-запазена и я купувай.
Това Ауди е доста надалеч, а и бая ударено.
Шкода беше един ог първите избори понеже се напълни с тях по авто-къщите. Другите бяха Нисан Микра след 2003-та, Астра Бертоне, VW Beetle и няколко френски и италиянски автомобила, но и от тях ми казаха да стоя настрана, че били чупливи и със скъпи части. И това е главния ми проблем, казват ми да стоя от всичко настрана. Затова се нядявам тук някой да каже ето тези марки с този двигател са добри, вече намери по-запазена и я купувай.
- steni
- Автомобил: Passat_b5
- Двигател: ADR 98
"Да е евтина за поддръжка и по-възможност да е с малкия данък от икономична гледна точка, а и аз изобщо не съм за кола с много сила под капака."-изискване на дамата.
"125 коня"-отговор на питането.
Двете неща малко не си кореспондират,обслужването на мотора не е много евтино и данъкът не е малък.
"125 коня"-отговор на питането.
Двете неща малко не си кореспондират,обслужването на мотора не е много евтино и данъкът не е малък.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Пежо 206 1.6бензин/стария мотор/ и стотинки ще останат
-
Разликата е 70-80 лева на година данък. На този двигател нищо не му се чупи. Ангренажа е 2 ролки 1 ремък и водна помпа 200лв среден клас.Конете нека да ги има ... когато изпреварваш ще си по сигурна.Не рекламирам колата от обявата не го познавам продавача и не съм я виждал колата,на снимките ми хареса.
Разбирам и все пак са си доста.
А мини купърите? http://www.cars.bg/offer/c2494082
Малко е над бюджета, но ми харесва. Много ли са капризни? Просто да знам за напред дори да не си помислям за Мини, ако не са това което търся.
А мини купърите? http://www.cars.bg/offer/c2494082
Малко е над бюджета, но ми харесва. Много ли са капризни? Просто да знам за напред дори да не си помислям за Мини, ако не са това което търся.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Не си помисляй за Мини за напред. 

-
Много е симпатично минито но НЕ !!! И колата да е с 4 врати.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”