Антирадар Cobra ESD 7000
°niksi° написа:И аз съм с руски. Само че Saver-ите са радар-детектори, а не антирадари.
ОФФ: Нормално ли е нещо забранено с закон като антирадарите да се продава в такъв голям и известен магазин като МЕТРО.
Забранена е употребата на антирадари , а не продажбата им. Също като алкохола- не е забранена продажбата му , но употребата и шофирането не е разрешена
-
- Автомобил:
- Двигател:
Стига бе, "антирадари" никъде не се продават, всичко на пазара е "радар-детектор". Друга тема е че повечето хора ги наричат погрешно "антирадари". Така че нищо незаконно няма, нито в търговията нито в използването им.
А руските не са толкоз лоши.
И аз съм с такъв, макар и много стар.
Но точно тези за 35 лева не са перспективни - не поддържат честотите на по-модерните полицейски радари, а неминуемо и фуражките ще се обновяват.
Между другото гледам продават се и други руски радар-детектори - "Steatlh", поддържащи всички съвременни диапазони, вкл. лазер.
Видях такъв при един скъпчия за 90лв, но мисля че трябва да ги има и на доста по-ниски цени.
Някой да ги е мяркал някъде другаде? Ем комплект твърдяха че ги имат, ама дали е така? На илиянци например дали ги е виждал някой?
А руските не са толкоз лоши.

Но точно тези за 35 лева не са перспективни - не поддържат честотите на по-модерните полицейски радари, а неминуемо и фуражките ще се обновяват.
Между другото гледам продават се и други руски радар-детектори - "Steatlh", поддържащи всички съвременни диапазони, вкл. лазер.
Видях такъв при един скъпчия за 90лв, но мисля че трябва да ги има и на доста по-ниски цени.
Някой да ги е мяркал някъде другаде? Ем комплект твърдяха че ги имат, ама дали е така? На илиянци например дали ги е виждал някой?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Вярно е че кобрата пищи на много сигнали /най-вече на бензиностанций/ но пищи с различен сигнал от този който е за радарите така че няма опасност да скачаш постоянно на спирачката. А който не навърта по 30К на година само той не знае какво е да караш без радар-детектор. А и не пречи да си ги наричаме антирадари като всички знаем за какво става въпрос
То това идва от идеята че се борим с радарите и сме против тях /тоест АНТИ/ затове сме с АНТИрадари
А баш антирадарите в БГ сигурно са по-малко от Поршетата пак в БГ 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ако всеки път когато съм намалявал понеже кобрата пищи за куки /и ги видя после/ си слагам по 20лв спестени значи се е изплатил поне 10 пъти !
Последна промяна от Stivi на Пон 05 мар 2007 11:49, променено общо 1 път.
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Антирадар Cobra ESD 7000
смених 3 руски само един работеше но първо виждах полицайте а то й после пискаше
купих си кобра и нещата си дойдоха на мястото

купих си кобра и нещата си дойдоха на мястото
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Антирадар Cobra ESD 7000
Антирадарите смущават и сателитните чиний на ИТВ Партнер от опит го знам.Живея на булевард и мога да ви кажа ,че отпреди наистина бяха рядкост ама сега са повече от масово,незнам някой магазин тотална разпродажба ли прави ама
ми еб...ат мамата.
ми еб...ат мамата.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”